Дневен и вечерен грим с Estee Lauder Double Wear Nude Cushion stick

Вероятно и вас ви е побъркала cushion модата при продуктите за лице. Е, аз не успях да хвана в ръцете си подобен тип фон дьо тен в традиционната му форма, но на скоро пред вратата ми пристигна отговора по темата на Estee Lauder. Новият им Estee Lauder Double Wear Nude Cushion stick , който според мен е с интересен дизайн интерпретиращ идеята. 

Днес ще ви споделя какво мисля за него, тъй като го използвам все по-често в ежедневието и натрупах впечатления. Също така съм решила да ви запозная и с тяхната нова формула течно червило, която според мен си заслужава вниманието, така че нека преминем към същинската част на поста.
Този така наречен стик фон дьо тен има гъбичка накрайник, който помага на консистенцията да бъде разнесена на лицето без да имате нужда от допълнителни четки и гъбички. Нужното количество се коригира лесно, защото излиза в средата много плавно с едно завъртане. 

На мен ми допадна идеята, тъй като Estee Lauder Double Wear Nude Cushion stick е в удобна опаковка, която се побира в несесера ми за грим и винаги, когато пожелая мога да повторя местата, където е изчезнал през деня, докато съм навън. Още по-приятно е, че тази гъбичка може да се свали и почисти с вода и сапун. Идейно, нали 😊!
Винаги давам бонус точки на продукт, през чиято опаковка, може да се следи количеството изразходено от мен. Особено при коректори и фон дьо тени според мен е задължително да си в течение кога да ''презаредиш'' пак преди да изразходиш цялото количество.
Дизайнът е интересен и изчистен, както е присъщо за  Estee Lauder. Виждам желанието им да са модерни и актуални напоследък и мисля, че го постигат. 
Предполагам, вече сте заложили, че щом продукта е от Double Wear серията има висока покривност и е по-тежък. Всъщност тя предлага голямо разнообразие от продукти с различни степени на покривност и формули. Това ново попълнение се рекламира, че е с лека формула и може да се усети, като "втора кожа" на лицето.
На практика наистина стои супер естествено. Финишът определено не е плоско матов. Прокрадва се един блясък или сияние върху лицето. Не бих казала, че заличава абсолютно всички несъвършенства на лицето или е с пълно покритие. По-скоро то е леко до средно. 
Това, което наистина ценя в този продукт въпреки лекото покритие е издръжливостта. Обещана е осем часова трайност и мога потвърдя, че за толкова време се задържа и при мен. Ако сте с мазна кожа обаче ще е нужно да имате под ръка пудра, за да туширате лъщенето.
Бих препоръчала на тези от вас, които търсят лека база за лицето си през деня и също са в движение.
Новият Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup е наличен в 6 естествени нюанса. Моят е Fresco и макар нанесен веднага да не дава признаци да е идеалният за мен по-късно се адаптира към кожата и слива идеално с моя естествен тен.

Количество: 14ml
Цена: 76лв
Можете да намерите: в бутиците на марката, Douglas, Beauty Zone и Pretty Shop

И понеже моят грим не е завършен, ако не сложа червило след като положих базата реших да ви демонстрирам два продукта от Pure Color Envy серията. 

През деня предпочитам нещо по-неутрално и розово, а  цвета за Powerful сте чували често във видеата ми, защото е наистина моето Go to винаги добре изглеждащо червило, за което често получавам комплименти. Буквално взимайки в предвид превода на името ми дава увереност носейки го :)
Писала съм за него тук и още тогава похвалих формулата. Много е плътно и хидратиращо. Също така трайно. А, Pure Color Envy червилата се разшириха с още разнообразни формули след лансирането на Sculpting Lipstick.
Следващото, което по скоро бих избрала за вечерта е от Vanyl Lip Color линията. Честно си признавам, че след снимките останах с него, защото цвета Controversial внася нотка настроение във визията ми.
Формулата е тип стейн. Колкото и да не очаквах е по-добра от всичко този тип, което съм срещала. Просто VanylLip Color се усеща супер комфортно и хидратиращо. Много е издръжливо. 

Мога да споделя с вас един трик за тези червила. Първо, съветвам да подбирате по-ярки и интензивни цветове с такава формула. С тях просто наистина се забелязва стейн ефекта. 
Вторият ми съвет е да нанасяте първо тънък слой, който да разпределите добре с помощта на пръстите си. Топлината на кожата ще помогне на консистенцията да се слее по-добре  с повърхността на устните. После нанесете още един слой от червилото и сте готови 😊
Vinyl LipColor се предлага в 4 интересни ярки цвята. А, аз съм вече влюбена в Controversial 😇.

Количество: 3,5 g
Цена: 52лв
Можете да намерите: в бутиците на марката, Douglas, Beauty Zone и Pretty Shop

*PR Samples

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!