VICHY Normaderm 24H hydratation [ревю]

Пазела съм още снимки на друг крем подходящ за мазна кожа с проблеми. Ако сте редовни читатели бихте познали на снимките стария фон от квартирата ми в Сарагоса. Точно там отворих този крем с надеждата да открия нещо оптимално за лекуващата ми се тогава кожа от пъпки причинени от стрес. 
Ще се повторя отново, но VICHY Normaderm е друга линия, която горещо бих ви препоръчала за мазна кожа и несъвършенства. Този месец съм доста активна по тази тема случайно и неслучайно. Като страничен читател виждам, че доста брандове са се активизирали, така че ще се стремя и аз да следвам модата ;)
За протокола съм преустановила използването му. Чака да бъде довършен, като ревюто му :д
По същество. Избирах този крем според тогавашните ми проблеми с кожата. Всъщност в него момент видимо бях излекувала проблема с големите и жестоки пъпки. Обаче ме беше страх, че пак ще се върнат. Наистина не исках да се отказвам от хидратиращ крем в рутината си. Просто исках да мина на подходящ за мен. 
Също така вече се бях въоръжила с търпение и алое вера гел за белезите, но пък VICHY Normaderm 24H hydratation обещава също да се бори с тях. Понеже имах и тоника от серията реших да действам и го взех.
Между другото много ми харесва как са обновили опаковките не само на тази линия. Доста по-изискано изглеждат.
Като останалите два продукта Normaderm, които съм показвала в блога и този беше със силно действие още от първите пъти проба, но не дразнеше кожата ми. И все пак доста по-изсушаващ е други кремове за мазна кожа. 
Ухае по типичният начин за серията и има лек зелен отенък. Много лек, че единствено вглеждайки се може да го забележите.
Както казах, усещах го много силен, затова го ползвах вечер, когато кожата ми си почива и има време да абсорбира напълно крема. Под него слагах и гела от алое вера.
Тази комбинация ми помогна много и след завръщането ми тук в България имах комфорта да излизам без грим. Не говоря често за това обаче действително, когато кожата ни не е в добро състояние това води до комплекс и несигурност относно външния вид. На мен ми беше лесно да го преодолея извън дома на чуждо място, но пак мисленно си напомнях за проблема и бях готова да го покрия с грим за по-сигурно. 
Това е моето мнение за VICHY Normaderm 24H hydratation. На скоро се загледах в него и установих, че имам време да го изхабя (стигнала съм до средата) до другото лято и възнамерявам, ако не скоро то поне пролетта отново да възобновя употребата му.

Количество: 50мл
Цена: 30-40лв
Можете да намерите в: аптеките и онлайн на Enzo.bg

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!