Есенните ми находки от червилата на MAC

Сещам се за едно от първите видеа в канала ми, което беше ТАГ посветен на червилата и на въпроса посветен на кое е любимото ми червило от MAC аз бях тотално ограничена какво да отговоря, защото притежавах само едно. След това получих мечтаното Rebel, а тази есен си самоподарих Mehr от България. Всъщност уточнявам този факт понеже винаги, като съм си харесала цвят, в българският магазин няма налични бройки от него и по някаква странна традиция не съм си купувала от България останалите три. 
Днес ще ви опиша последните две, които си взех, защото тях не съм ги показвала в блога и напоследък постоянно ги нося, което подсказва колко много ги обичам.
MAC Mehr е онова червило двойник на любимото ми вече свалено от пазара 104 на Rimmel. Наистина много си приличат, като това на MAC е една идея по-сухо. 
Описанието на цвета в сайта е мръсно синьо розово. Много харесвам самият цвят и затова толкова го мислех и исках.
Относно формулата и финиша... Mehr е от матовата линия на марката. От същата линия имам и Ruby Woo. Макар, че любимото ми червено се произвежда вече в формулата им retro matte, искам да изразя изненадата си, че Mehr не се оказа толкова изсушаващо. И все пак си е трайно червило, което леко изтощава устните. 
MAC Plumful реших, че искам да имам на скоро, когато любимата ми Fleur го посочи, като тотален фаворит от асортимента червила на MAC. Толкова много съм слушала през годините за този цвят и реших да му дам шанс. А, и всички го описваха, като перфектен за есента.
С него си направих експеримента да поръчам цвета от Enzo.bg. Бях малко скептик относно това да намеря точно там MAC, но всичко е отново отлично и точно, както останалите ми поръчки от там. Гледайки и сравнявайки опаковките на другите три купувани от фирмени магазини на марката, няма абсолютно никаква разлика между тях. Дори само най-старото ми - Ruby Woo изглежда по-различно от останалите. Има една незначителна промяна по опаковката явно ;)
Plumful стои много розово на моите устни. Определено студеният подтон на кожата ми го кара да се проявява с пълна сила. Има блестящи частички и е с по-сочен завършек. Доста по-комфортно е от Mehr, но не толкова трайно. Просто е по-балсаместо и особено, когато ям се изтрива голяма част от него. В момента ми е по-приятно да нося него. Почти не му е нужен молив и мога да го нанасям в движение, което е голям плюса. Финиша е lustre.
От ляво на дясно Mehr и Plumful на моите устни в близък план.
От ляво на дясно Plumful и Mehr.
Цена: 37лв
Количество: 3gr
Можете да намерите в: магазина на марката в The Mall и Mall of Sofia, enzo.bg

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!