Project Pan 2016 - резултатът


Спомняте ли си тази снимка? А, този пост? Сега, като го препрочитам и сядам да напиша какво успях до сега да зачеркна от Project Pan 2016 списъка, виждам обещанието си да ви направя пост някъде към средата на годината, но уви.. забравила съм :)
Сякаш откакто съм само с два от продуктите на снимката съм позабравила за проекта.

Започвам със всичко по списък:
1. MAC Pro Longwear NW20 коректор (използван до край) - Това е най-покривният коректор, който съм използвала някога. Всъщност шишенцето на снимката ми е втората опаковка от него. Замислям се дали да не го купя пак. Невероятен е дори, като база за сенки. При всеки случай, ако го купувам пак ще рискувам с номер NW10, тъй като NW20 не ми допада за използване на цялото лице, когато е зима. Не мога да си обясня. Вероятно кожата под очите ми е по-тънка и прозрачна и там цвета стои нормално и когато го сложа, както се изразявам често все едно проглеждам. Имах няколко запитвания в канала защо залагам на този продукт, тъй като е спряган за доста тежък и по-подходящ за специални поводи. Лично аз никога не съм имала проблем с този коректор. Нито ми е тежал на лицето, нито ми е създавал кожни проблеми. 

2. NYX Taupe контурираща сянка (използван почти до край.. ударих дъното) - Не съм ви споменавала, докато май в канала успях в едно от видеата с празни опаковки, но последните ми дни в Сарагоса умувах как да си побера цялата покъщина в 23 килограмов куфар. Със същото количество заминах за Испания, но бях подбрала багаж не само за три сезона. Бях взела такива дрехи, които планирам да изхвърля след края на например на зимата. Разделих се с две торби, което мисля, че прави плана ми много успешен, защото това освободи място за новите ми неща от там. С гримовете обаче не се получи така. С тях имах същата тактика.
Taupe си го обичах много. После обаче закупих тази палитра и колкото и да е различен самият продукт смятам, че две години ми служи вярно, затова мога да се отдам на усиленото използване на палитрата, което между другото правя и общо взето накрая си го изхвърлих недоизхабен до край. Продукта сега е в нова опаковка. Не знам дали ще си я взема все още. Определено се замислям, обаче обичам много и гореспоменатата палитра.


3. NARS Light reflecting loose powder (използвана до край) - Първата ми любима насипна пудра. В момента имам нови две и от едната съм много доволна. Не очаквах, че така ще заобичам друга, като тази, която ми служи вярно две години. Искам много да си взема пресованият вариант.

4. Rimmel Wake me Up (използван до край) - Един много приятен озаряващ коректор, който обаче не мисля, че бих взела пак понеже харесвам други със сходна концепция. И все пак ви го препоръчвам горещо, ако си търсите нещо озаряващо и бързо за слагане без да очаквате голяма покривност.

5. NYX HD eyeshadow base (използвана почти до край) - Не мисля, че в този проект имам нелюбими продукти. Напротив! Вярвам, че намерих нови любимци и един вид няма да купя същите неща, както тази база за сенки например. Обожавах колко наситени прави блестящите сенки специално. Малко количество стига за дълго време. Изхвърлих я и нея преди да отпътувам за България, защото и е изтекъл най-накрая срока и понеже започнах да улавям все по-малко количество с четката. Стана и по-гъста сякаш. 

6. Essence Satin Mauve Lip Liner (използван до край) - Не спирах да повтарям колко много харесвам моливите на Essence миналата година. Сега имам нова любов от KIKO. Тези ги и промениха. Не съм заинтересована от обновената формула, но старите останали два ще използвам с голямо желание до край. Този неочаквано за мен се оказа любимият ми :) Наподобява Кайли Дженър цвят.

7. Rimmel 104 Kate Moss Lipstick (използвано до край) - На този продукт вече му взех по-скъпият двойник понеже то е спряно от пазара и ако се чудите кой е двойникът... MAC Mehr :) Напълно са еднакви, което ме прави много щастлива, защото обожавам този цвят.

8. Too faced Shadow Insurance (все още се опитвам да приключа) - Още боря тази база за сенки. Най-любимата ми за момента, обаче тъй като свършват бавно при мен тези продукти (особено откакто си купувам по-покривни коректори) мисля да си купя после друга за проба и общо взето да не си купувам много бази за сенки, както преди. Преди имах желанието да тествам различни, защото клепачите ми бяха много мазни. Странно е как кожата се променя с времето и не вярвах, че някога клепачите ми няма да имат нужда от база.

9. Soup & Glory Sexy Motherpucker gloss stick (използван до край) - Ох, ако ме пита някой защо още продължавам да влагам емоция във вещите си.. И аз не знам :( Това червило конкретно свърших още през март, а иначе ми е супер любим продукт и беше скъп спомен от първият ми колет от Шотландия :) Веднага щом имам възможност бих си взела отново едно такова стикче, защото е супер хидратиращо и приятно за ежедневието червило.

10. Too Faced Primed&Poreless base (все още се опитвам да приключа) - Май сходна история, като тази на базите за сенки. На настроения съм за носенето на база за лицето. Тази съм използвала най-често и пак не виждам да съм изхабила половината. Ако не  я приключа до края на годината мисля, че ще обмисля да я изхвърля заради срока на годност. Мисля, че е важен фактор при продуктите за лице.

Това е стартовият списък на проекта, който е почти успешно завършен. Сега обаче ще добавя още шест продукта бонус, които да са ми стимул за до края на годината да бъда добро момиче и да си ползвам до край нещата ;)
Estee Lauder Powerful или червилото, което доста обикнах миналата година. Супер комфортна формула, нямам забележки към червилото освен за цената. Все пак е едно от най-луксозните ми червила в колекцията, което приемам, като по-неутрално за себе си. Изразходила съм повече от половината и още от миналото лято все му се заканвам да го използвам до край :)
YSL Glossy Stain в страхотен червен цвят. Колкото и да считам за уникален и неповторим този продукт съм почти към края му съдейки по това, което се вижда, че е е останало, което е малко относително, защото опаковката си е малко подлъгваща, защото е по-плътна. Искам да приключа този продукт, тъй като имам по-специални отношения с матовите червила, тоест през последните години нося главно този финиш, а не искам да го забравям тотално това течно червило и го хвърля развалено някой ден.
Essie Bungle Jungle е един от първите ми лакове на марката, която прави най-любимите ми лакове до момента. Този цвят няма как да намеря пак, а и  е от старата формула. Много красиво пепеляво лилаво, което е идеално за ежедневието, защото си отива с почти всички мои дрехи. Малко е нетраен. Това не ми допада. Искам да го изразходя до край, защото мисля, че мога да свърша още един лай до край ;)
Както в първоначалният списък и сега съм си набелязала да изхабя два коректора. И двата са с озаряващ ефект обаче.
Rimmel True Match обожавам точно толкова, колкото и фдт-на от същата серия, нооо.. Вярно използвам си го често и стабилно много. Един ден го стиснах по-здраво и изкарах насъбралият се въздух от тубичката. Оказа се, че много по-малко е останало вътре, отколкото ми изглежда :)
Тази писалка на MAC пък също я имам от доста време, но харесвам по-малко от горният коректор понеже е доста по-видим блясък. Искам обаче да я изразходя, докато съм в настроение за подобни продукти. Лошото е, че не се вижда добре от опаковката колко точно ми е останало.
Молива Exaggerate на Rimmel в този разкошен розов цвят купих щом се появи на българският пазар тази година. Повече ми допада Eastend snob, но не знайно по нашите витрини на марката не се предлага. Него го свърших значително по-бързо. Формулата им е много трайна и мека на тези моливи, обаче свършват изключително бързо и все пак ще приключа и този цвят, за да се фокусирам на други любимци спокойно.

Това е за сега резултатъТ плюс добавките към проекта. Вероятно декември месец към края ще пиша за продуктите, с които съм се справила :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!