NUXE Bio Lip Balm с малина [ревю]

Напоследък имам два проблема и то доста нетипични за сезона лято. Страдам от свръх сухи устни и очи. За второто си знам на какво се дължи, но за устните, колкото и да гадая не можах да разбера от къде тръгна проблемът. В интерес на истина някъде около юни си свърших и всички налични балсами. 

Всъщност ми беше трудно да преценя какво искам да си купя. Между чуденките подхванах у дома балсама на "Христина" с вкус на праскова. Както зимата и сега ми се затвърди мнението, че не е особено овлажняващ на моите устни. Вярвам, че пътуванията през лятото са ми се отразили някак и са го отнесли този път устните ми.
Не исках пак да купувам бурканчето на NUXE... Исках да подбера нещо ново. А, защо не и на любимата изпитана марка? :) Затова след известно мислене си казах, че искам точно био балсама с малина на NUXE. Искаше ми се да опитам първо варианта с праскова, но бе навсякъде изчерпан, където обиколих, затова се примирих, че ми е писано с малиновият да се запознаем първо.
Първото нещо, което усетих от отварянето на тубичката и нанасянето на балсама бе супер естествения аромат на малини. Много е приятен и свеж! 
Има и още едно нещо, в което съм убедена и още не мога да си обясня как. Понеже това  е ревю с моето искрено мнение и блога си е моето място за споделяне.. мисля да изразя тези мои първи впечатления от формулата.
Освен миризмата, когато за първи път нанесох балсама той бе с леко прозрачна розова консистенция и едва на устните ми се трансформира до плътният цвят малко наподобяващ ми на сладко/мармалад. След няколко нанасяния консистенцията си се превърна в тази, която виждате на снимките. Почвам да си мисля, че от горещото продукта леко се е пресякъл, но знам ли. Други промени не съм забелязала свързани с балсама.
Както сте забелязали балсамът е цветен. Точно затова предпочитах да имам прасковеният. Той се води без цвят. Не, че не ми допада да ми оцветява устните, даже мисля, че е в много универсален цвят. Исках нещо по-изчистено просто. Нещо, което да използвам главно вечер. Понякога и преди сън го нанасям, въпреки че определено остава по възглавницата отпечатъци. Щом съм го купила обаче определено не ми пречи и си го нося главно с мен за през деня.
Сигурно звуча малко разколебано и не много въодушевена. В интерес на истина си представях по-бързо да ми помогне с проблема с устните и да го обикна от първото нанасяне. И така седмица след седмица и то минало повече от месец, откакто го имам. 
Моите финални думи са, че ми харесва. Приятен балсам е! Все пак мисля все още за други и мисля, че това дава отговор на въпроса дали бих го взела пак.
Към днешна дата нямам оплаквания с устните. Проблема се изчисти някъде през последният уикенд. Използвам само балсама за грижата на устните. Доста упорито! Освен това си се задържа дълго на устните, ако не ям, така че е и траен. Също така не лепне и цвета е удачен за ежедневието. Мога без да пропусна червилото, ако съм с него. Иначе не бих го ползвала толкова често.

Цена: 17лв
Количество: 15мл
Можете да намерите в: повечето аптеки

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!