Хубава коса с Aussie | Грижа за косата

Хайде дойде и времето да споделя какво "вълшебно" нещо правя на косата си напоследък. Съвкупност от фактори са да я накарат да изглежда във вида, в който е в момента. Не се дължи само на продуктите. Това искам да подчертая.
Не знам дали писах в последните постове, но тук съм си поставила за цел да пазарувам основно неща, които ги няма у нас. Следващите ми постове ще са по-полезни на тези от вас, които пазарувате от чужбина.
С Aussie може да се сдобиете от сайтовете enzo и feelunique, ако сте от България и много ви е интересен за пробване бранда. Аз за сега не съм се разочаровала от тях и смело ги препоръчвам.
Новото дуо за косата ми е комбинация от две различни серии на марката. Оказа се доста сполучливо. Мисля, че човека, който ми препоръча сухият шампоан на марката ще мине да прочете поста, затова искам да кажа следното... Още го търся! Открила съм верига, в който има всички продукти до един на бранда, но сухият шампоан нещо липсва. Не съм приключила  с търсенията, защото в испанският сайт го има :дд
Първият продукт на Aussie, който опитах беше балсам. По спомени за дълга коса, Сега си взех този с по-силно хидратиращо действие. Много повече ми харесва от предишният! Отново не е описано на опаковката точно колко да престоя с него. Аз съм открила, че колкото повече стоя, толкова по-добре. Този също разплита добре косата и аромата му е много приятен плодов. Оставя косата с това хубаво ухание за доста дълго време :)
Шампоана против frizz (за съжаление не намирам само една дума да опише това явление на български) взех напълно преднамерено. Моята коса постоянно ми създава проблеми по тази точка и всячески се опитвам да укротя. За шампоан не ми беше хрумвало, но май работи. Прилагам и други трикове, за да я опазя във форма. Напоследък е по-подредена от всякога. Не съм убедена, че само двата продукта ми помагат. Да речем, е допринасят за резултата. 
Много ми допада в шампоана, че се пени добре и ми измива косата до ефект скърцаща от чистота, което го прави май малко по-дълбоко почистващ, но аз слагам много сух шампоан през седмицата,затова трябва някак да се отърва от него. Също така не е раздразнил скалпа ми.
В ляво е балсама, а от дясно - шампоана :)
След тези два продукта Aussie още повече отлични оценки от мен и мисля тук да залагам основно на тях.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!