Benefit High Beam течен хайлайтър [ревю]

Както казах в годишните си любимци, последното нещо, което очаквах, че ще харесам в скоро време, като продукт е кремообразен хайлайтър. Факт е, че подбирам какви озаряващи продукти ще влязат в колекцията ми. Малко са, но всеки един обичам.
В това Коледно чорапче бяха побрани четири продукта на марката. Много сладурска идея за подарък. Тук я няма още тази опция, но надявам се някой ден и ние да може да се радваме на такава опция. Аз лично успях да подаря половината съдържание, изхабих единият продукт, а последният четвърти - хайлайтъра, ми се превърна в голям любимец :)
Какво представлява High Beam? Течен хайлайтър поместен в шишенце наподобяващо лак за нокти. Има си четка за нанасяне досущ, като тази на лаковете.
Моето шишенце е в малък размер. Тоест искам да ви кажа, че продукта е още по-голям. За двата месеца, през които го ползвам забелязах, че е много икономичен. Не забелязвам да е изчезнало много количество от бутилката, а имаше един продължителен период, в който го слагах на цялото лице.
Може да смесите High Beam и с фдт-на си, ако например той е матов и искате да вкарате малко сияние в него. Пробвах го и така. Резултатът много ми допадна и ако имате по-суха кожа или просто обичате блясъка, много ще ви хареса да го използвате така.
Самите частици на този хайлайтър са много ситни. В зависимост колко продукт отделите за нанасяне се регулира и наситеността на блясъка. Две-три капчици обичам да нанасям всеки ден на скулите, а дръпна ли две-три черти с четката интензивността се засилва още повече и хайлайтъра става силно забележим на лицето ми.
За да се почуствам малко по-блестящо през вечерите поставям High Beam по дължината на носа, брадичката, скулите има малко на челото. После преливам с Beauty Blender-а. Понякога слагам продукта преди пудрата, друг път след. Според настроението ми. Пудрата действително малко притъпява ефекта му.
Върху High Beam слагам и прахообразни хайлайтъри. Добре се получава. Резултата е повече блясък ;)
Мисля, че това, което ме спечели в продукта е колко лесно се процедира с него. Тоест може с пръсти и не е нужно да мажа много дълго, за да получа ефекта на нежно озаряване. И винаги ми харесва.
Отделно е с розов подтон, което отлично пасва на моята кожа :)

Цена: около 60лв гледах, че е бройката в нашата Сефора
Количество: 13мл
Можете да намерите в: Сефора България и онлайн

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!