LUSH Popcorn скраб за устни [ревю]

Не съм от онези момичета тотално влюбени в LUSH . Откровено дори не съм привлечена от аромата на магазините им. До сега обаче от малкото опитано от тях.. Не съм оставала разочарована.
След многото носене на червено червило пред #redlipsdecember, който за мен приключи по Коледа за протокола :).. Та устните ми направо изпитваха неистова нужда от много ексфолиран и тонове балсам да се възстановят. Колкото лесно е да си забъркаш подобна помада у дома, понякога човек го мързи. Затова си взех прочутият скраб на LUSH  с вкус на пуканки. Нещо не ме грабна Коледният аромат и дъвката... Този го харесах отдавна, понеже не съм привърженик на сладкото.
Като цяло си е чиста глезотия този продукт. И преди да го взема и сега продължавам да мисля така. Ама замисляйки се.. в България почти не се среща подобен продукт. Не е така широко разпространен и често хората се изненадват, че и 'такова нещо имало' :)
Скраба за устни Popcorn е на захарна основа. За разлика от тези, които си забърквам у дома, в него захарта преобладава на фона на другите му съставки, които са: морска сол (вероятно тя допринася за соленият вкус), кокосово масло, масло от жожоба и полента(царевичен грис).
Употребата е много лесна. Взимате продукта с пръсти от буркачето и втривате с масажни движения върху устните, за да премахнете мъртвият слой клетки или досадните кожички, които веднага се набиват на очи щом си сложим хубаво матово червило.
После може да отмиете продукта или да оближете устни и да го изядете. Това с яденто е много забавна част и според мен прави продукта още по-практичен. Няма нужда да тичам да банята и за тази процедура.
Вкуса е леко сладникава. Както разбрахте има захар в него. Според сайта продукта трябва да наподобява аромат на карамелени пуканки. Съгласна! Точно такъв е.

Действа си напълно идентично и с домашно направените ексфолианти за устни. Частиците се топят малко по-бързо и е нужно повторно взимане от сместа. Изглежда обаче икономичен продукт. Бурканчето е пълно до ръба и до сега на съм отчела да е намалял драстично, а ползвам доста често ексфолианта, защото ми е по-лесно, като го имам така готов и мога директно да си го изям след употреба.
Доволна съм, че се реших да си го вземе! Пак повтарям.. не е нещо задължително. Всеки сам преценява ;)

Цена: 15,90лв
Количество: 25гр
Можете да намерите в: магазините на марката в София

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!