KIKO Velvet Mat Satin #602 червило [ревю]

Готови ли сте за още едно ревю на червило в моя блог ;д Пак червило на KIKO. Това ми е третото тяхно и този път най-любимо. Признавам, че е подарък от скъп за мен човек, който ми го взе от Германия. Много се надявам и в България някой ден да видим магазин на бранда, защото са достъпни и предлагат едно добро качество на потребителите.
Марката описва своите нови матови червила, като леки и хидратиращи. Формулата е наистина приятна и го няма усещането на сухи устни с това червило. Финиша е любимият ми матов с лека сатенена нотка. Не е много пигментирано обаче. Лек воал сякаш оставя на устните, затова го нося в комбинация с молив на Rimmel Exagerated под номер 101 You're all mine, който е розов със син подтон.
Разбира се, като сложа няколко пласта интензитета на цвета се засилва, но аз предпочитат метода  с молива, който помага и на трайността.
Само по себе си не е сякаш особено трайно. Не съм засичала, но е нещо от рода на 3 часа. С молив и малко гланц отгоре обаче издържа пет и още малко. Към края е избледняло.
Май в този продукт  е повече наблегнато на външният вид. Опаковката е произведение на изкуството, според мен. Където е изписано името на бранда, повърхността  е дуохромна и пластмасата сякаш е обгърнала гилзата отдолу. Всъщност до нея се достига, като се натисне отгоре сякаш е бутон и тя сама излиза.
Гилзата е решена в розово злато.
Доста интересно червило с интересна опаковка, което в момента нося често. не самостоятелно, а в комбинация с още два продукта, които ми предстои да ви покажа.
Цвета бих описала, като неутрално розово-кафяво :) При мен изглежда по-розово. Нещо подобно на 104 от Rimmel в доста по-блед вариант.
От тези червила с аромат на ванилия е. Нещо, което аз лично винаги одобрявам ;)
Препоръчвам го, но само, ако си падате по хубавият външен вид, достъпните продукти и имате магазин на KIKO наблизо ;)
Количество: 3,5 гр.
Цена: € 6,90
Можете да намерите: в онлайн магазина на марката

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!