Klorane лосион за премахване на очен грим с метличина [ревю]

Последното нещо, което издирвам в последно време е продукт за сваляне на очния грим ;) И последното място, където ще го търся, не би било при бранд известен с продукти за коса. По ирония на съдбата обаче моя милост случи с един малък експеримент. 
В интерес на истината в множество български блогове забелязвах малкото шишенце с лосион за сваляне на очен грим на Klorane, но така и не намерих в аптеките около мен и едно мини на продукта. В момента, който го открих веднага грабнах. Трябва, не трябва.. кога ще ми дойде пак късмета :) (За варненци, събитието се случи в аптека "Марешки" на центъра и шишенцето е с цена едва 1, 38лв ;))
Синия лосион с метличина на Klorane, както казах има опция да се закупи и в малка бутилка от 50мл. Удобна за тест, дали да си купите продукта в голям размер. Също така отличен вариант за спестяване на място при пътуване. 
Правих груби сметки и ми се стори, че чрез малките шишенца продукта излиза една идея по-изгодно. С голямото шише обаче се родих. То си има дозатор и капачка, докато малкия събрат е с отвор без контрол на изливащата се течност и капачка на винт.
Течността на лосиона е с лек синкав цвят. Вероятно заради синята метличина, която всички познаваме още под името синчец :) Нещо отново положително описано на етикета е, че лосиона е с pH близко до това на сълзите и не би трябвало да дразни нас -  хората носещи лещи. От мен имат потвърждение, че продукта изпълнява това!
От известно време свалям очния си грим само с мицеларна вода. Не, че се оплаквам, но периодично съм се будела с остатъци от грим ясно сочещи, че продукта не успял ефикасно да свали до край например спиралата ми. С лосиона на Klorane нямам този проблем. Всъщност това отбелязах, като резултат още при първото ползване и тъй като е леко мазен, но не прекалено, че да има общо с двуфазните лосиони.. та това спомага по-лесното сваляне на целия грим от клепачите и миглите.
Става по-бързо от с мицеларна вода и в общия случай използвам един добре напоен памучен тампон и за двете очи, като обръщам страните за всяко око.
След няколко седмици употреба на още малкото шише оказало се достатъчно за ползване около месец, аз забелязах, че някак миглите ми са по-плътни и по-малко изглеждащи, че ги тормозя всеки ден с пластове спирала :) Без да преувеличавам, а може и от комбинацията със спиралата да е, миглите ми са по-плътни в момента. 
Не използвам допълнителни препарати за техния растеж!
Не намирам отрицателни черти на продукта. Изпитала съм добрите му свойства без да ми дразни очите, сваля грима успешно и освен това помага на миглите ми да изглеждат добре и без спирала.
Вероятно цената не е много приемлива, но според мен си струва инвестицията в предвид колко е икономичен, а и споменах по-горе за малката разфасовка.
Този месец марката има -20% на всички продукти, а аз ви давам идея за кой продукт да се огледате ;)
Цена: 15лв
Количество: 200мл
Можете да намерите в: аптечната мрежа

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!