Rimmel Exaggerate автоматични моливи за очи [ревю]

Следващите ревюта в блога ще са вдъхновени от октомврийските ми любимци. Време е да наваксам с тях и тук :)
Има чувството, че тази година говоря и пиша много за Rimmel . Но са невероятни и пу, пу да не им е уроки! ;) Последният техен продукт, който се превърна в мой любимец, се оказаха моливите от линията Exaggerate, на които се бях натъкнала в сайта Парфимо това лято, а после и Ида ги похвали, така че желанието ми да ги опитам беше голямо.

Към днешна дата съм си събрала малка колекция от три цвята и те са: 271 Ripe plum, 212 Rich brown и 230 Deep ocean. Така, като ги гледам заедно един до друг, ми хрумва, че са много есенни цветове и вероятно заради това така бързо почнах да ги включвам в грима си напоследък. Вероятно изненадвам с липсата на черен молив сред тях, но откровено бягам от цвета в грима си и давам възможност на по-цветните алтернативи.

До момента най-често нося 271 Ripe plum. Съветвам обаче да се разчита на по-тъмната страна на лилавото, защото иначе изглежда сякаш съм болна или недоспала. И все пак ми е толкова есенно, като нося най-вече него. Слагам го, като очна линия и опушвам под долния клепач.
212 Rich brown е следващия ми логичен любимец. Мисля, голяма част от вас си спомнят любовта ми към кафявия молив от друга линия на Римел. Този е още по-добър, тъй като няма блестящи частички.
230 Deep ocean напомня за черно, тъй като е доста тъмен и сивкав син цвят. Не го харесвам по-малко от останалите. Всъщност през последната седмица преоткрих красотата му, когато го добавям към по-вечерни гримове.
Моливите Exaggerate  са автоматични и имат гъбичка в единия край, която е много удобна за опушване. Използвам я доста често. Не я намирам за излишна добавка към опаковката. Под нея обаче се крие и острилка за графита. Не съм я снимала, което до някаква степен грешка, но и не я използвам, ако трябва да съм откровена. Графита на тези автоматични моливи е достатъчно тънък за линиите, които искам да чертая с него.
А, формулата на тези моливи е невероятна. Мазни са и пигментирани. Чертае се бързо с тях и няма нужда от много повтаряния за плътен цвят. Разбира се, когато опушвам има нужда да добавям периодично от цвета. Стигайки до тази част е добре да спомена, че не изсъхват супер бързо, което дава достатъчно време да се гримирам по начина, по който желая. Имам време за бързи корекции :)
Тъй като са наистина меки моливи нямах очаквания, че ще стоят стабилно на място. Просто не издаваха колко трайни могат да бъдат. Мога да ви уверя, че сутрин гримирам ли се с тях до вечерта са там. Леко избледнели, но не е отпечатани на горния ми клепач или свлекли се под очите. Наистина си заслужават инвестицията и аз се замислям за още цветове :)

Цена: 4 лв
Количество: 0,28 гр
Можете да намерите в: Parfimo.bg 

*Цвета Rich Brown ми е изпратен за проба от Parfimo.bg. Останалите цветове са закупени с мои лични средства. Мнението ми за продукта е базирано единствено и само на опита ми с него. Не получавам парични облаги за ревюто си!

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!