Kerastase Ciment Thermique [ревю]

Ще опитам тази седмица да посветя тематично на "Грижата" за лицето и косата. Първия продукт класирал се за ревю е прочутия Kerastase Ciment Thermique.

Доста интересна е концепцията на продукта. Благотворните му действия се активират чрез използването на топлина, тоест може да сме спокойни, когато го поставим, а след това оформим прическата и започнем  да я сушим със сешоара, тъй като точно топлината от него ще накара продукта да действа. Нещо повече, продукта предпазва от вредите на топлината от уредите за коса.
Kerastase Ciment Thermique е създаден за тънка и увредена коса. Моята определено е тънка и също има нужда от много грижа, тъй като съм с къдрава коса и тя се нуждае от много хидратация и отделно се заплита, което малко или много накъсва косъма и тя се уврежда.

Мога да потвърдя, че косата ми изглежда страхотно, когато използвам този продукт. Съветам след продължителното му ползване да не прекалявате  с количеството (на мен ми е нужно, колкото един лешник, а съм със средно дълга коса) и наистина да не разпределяте продукта по цялата коса, а единствено по краищата. В случай, че прекалите ще получите един обратен ефект и ще утежни косата макара консистенцията да е много лека и флуидна.

Преди години гледах видео на влогърка, която хвалеше продукта и обясняваше колко много е съживила косата си чрез използването на цялата линия Resistance, от която е част Ciment Thermique. Няма да ви лъжа, че очаквах подобни резултати, но още не съм забелязала. Може и да се дължи, че допълвам продукта с наличните в моята баня продукти за коса, а не тези от линията.

Въпреки това продукта е много икономичен и прави косата ми да изглежда добре. Този факт няма как да го отрека и да не го подчертая няколко пъти.
Оставам с положително мнение и желание да опитам още от прочутите продукти на Kerastase.


Цена: 39. 90лв

Количество: 150мл
Можете да намерите в: Златна рибка


Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!