Too Faced Lip injection Color Bomb!.. Eastwood Red [ревю]


Ех, тези продукти на Too Faced! Изглежда никога няма да им се насладя достатъчно.
Второто ми червило от техния асортимент, което опитах е от формулата обявена за "Lip injection" или "Color Bomb!". Моите устни нямат нужда от напомпване, но от тук знаете как се сдобих с червилото.
Червилата Color Bomb! са решени да са под формата на чъби стикове или имитиращи  големи автоматични моливи. Горния им край е заоблен за разлика от на много други чъбита на пазара.
Самата им формула освен да уголемява устните обещава да им предостави и хидратация. Комфорт, за който аз определено си мечтая, когато използвам червила през студеното време.
Действително усещам Eastwood Red да омекотява устните ми. След него не са били в лошо състояние. Това, което усещам осезаемо секунди след като го нанеса на устните си, е уголемяващия ефект. Той не е нетипичен подход на много марки. Усещането е сякаш тази зона изтръпва. Предполагам така се засилва кръвообращението плюс малко странно, но човек сам започва леко да ги цупи сякаш са в безтегловност ;дд и изглеждат по-големи.
Ефект им и заради блясъка. Не мога да кажа, че цялото уголемяване е трайно дори с червилото. За час някъде го има ефекта. Много е продължително и самото изтръпване :)
Too Faced Eastwood Red е красив червен цвят, който не е прекалено наситен и е удачен за ежедневието. Малко по-интересен е. Има малинови нотки :)
Не бих посъветвала да го напластявате, защото така наистина се постига по-голяма покривност обаче наместят ли се на устните не е добър ефекта. Става малко парцаливо. 
Затова аз го нося с молив за устни, който разбира се удължава живота на червилото и малко изменя самостоятелния му цвят. На следващата снимка е нанесено точно така :)
Самостоятелно издържа около 3 часа и после остава един лек отенък от цвят :)
Като цяло нямам забележки към продукта макар че споменах няколко съществени негови недостатъци. Мисля да го нося много около Коледа, която вече не е толкова далечно време :)

Съветвам на тези от вас, на които е допаднала формулата по описанието да се спрат на неутрален цвят. Така вероятно ще се намали видимостта на парцаливия недостатък и нуждата от молив, тъй като по-ярките цветове са по-капризни от към това каква формула да са ;)

Цена:  $21.00
Количество: 3гр
Можете да намерите в: Сефора България

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!