MAKE UP FOR EVER Smoky Extravagant [ревю]

Понякога има такива оферти, на които не можеш да устоиш. Също така хора, които да ги споделят с теб. Така се случи през септември с Софийската Сефора, когато си взех първия в живота ми продукт на MAKE UP FOR EVER покрай хвалбите на Гери. Тя ми разкри, че спиралата се продава и в малък размер. Малък, малък, колко да е малък ;дд Разликата с оригинала е 2мл :) А, цената на мини варианта е на половина в сравнение с пълноразмерния.

Smoky Extravagant не е моята спирала, но не е и лоша спирала. Има наистина интересна четка, на която аз открих как да изкарвам максимума от възможности, за да се приближи до ефекта, който харесвам на миглите ми. Той е много натурален и вероятно затова казвам, че това не е моята спирала.
Като потребител търся максимум обем, разделяне и малко удължаване. Повечето ми утвърдили се любимци за мен правят голяма разлика от миглите ми без спирала и със. Сигурна съм обаче, че има и доволни от нея, защото е ефекта е много приятен за ежедневието.
Всъщност главната причина поради, която се реших на покупката освен невероятната оферта, бе факта, че Гери ми я посочи, като спирала, която не се размазва.
Е, аз пак ще спомена за климата в родния ми град, който се отличава с изключителната си влажност, която е пагубна за грима ми в повечето моменти.
В интерес на истината със спиралите ми е най-трудно.
Тази е добра в това, но не и перфектна. В края на деня имам леко размазване на долния клепач. Не е драматично. Случва се често, затова не искам да ви лъжа в предвид колко висок клас е MAKE UP FOR EVER.
Туша не бе воднист, когато отворих спиралата и не се е сгъстил за месец употреба. Поне аз не намирам разлика. По тази точка е победител спиралата, но ще видим колко дълго ще се задържи в несесера ми или кога ще свърши.
Тъй като споменах, че имам дни, в които се размазва. Мога да ви уверя, че въпреки това не дразни очите.
Четката е конусовидна и с ъгъла и се достига и до най-малките мигли, като чудесен е и за долните. Най-голямата и част обаче е малко неудобна от гледна точна на това, че често се цапам с нея. За моята малка форма на очите е прекалено голяма.
Най-добре се получава, когато бързо започна да сресвам със зиг-загови движения миглите и по този начин напластя максимално туша. Втори пласт почти не добавям, тъй като започват с него да се слепват миглите, а кой харесва този ефект ;)
Доволна съм, че взех спиралата, защото това  е първия ми продукт на MAKE UP FOR EVER и чрез опита си с него допринасям с моето мнение за вас, тоест добивам опит, но няма да повторя покупката :)

Цена: мини размер 20лв, пълен размер 39лв
Количество: 5мл, 7мл
Можете да намерите в: Сефора България

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!