Let's try.. Good Box Август 2015

Харесах абонаментната кутия GoodBox след първите и две издания и определено имах настройката да поръчам първата си кутия скоро. Щом обаче обявиха, че през август съдържанието на кутията  ще бъде само с продукти на български производители, не сe колебах много и поръчах веднага.
Мога смело да похваля сайта им, където всичко подробно е описано, както и Facebook плюс Instagram профилите им. Стараят се да поддържат интереса и кутията за мен си остава свежа покрай идеята, която стои зад нея и екипа и.

Днес публикувах малко по-рано видеото с разопаковането на кутията, но исках и в блога да пиша за кутията. понеже доста се вълнувах за нея :)
Едното от нещата за хапване в кутията са тези био пълнозърнести солети от "Натюр". Вече ги опитах и харесах колко много се доближават до вкуса на нормалните солети. Ще бързам дa науча от къде мога да се сдобия  с тях :)
От друга страна тази газирана напитка  с джинджифил ме остави със смесено мнение. Джинжифила доста преобладава във вкуса. Не е лоша, но сякаш както тези супер популярни био барчета, които на мен не ми харесват и са ми еднакви.. същото мнение мога да дам и за био газираните напитки.
Доста практично и полезно ще се окаже това сапунче за петна. Много харесвам писалките или другите подобни малки препарати за третиране на упорити петна. сега ще опитам и нещо  с натурален състав.
Phytocode са интересен бранд за мен от доста време и се зарадвах на двата продукта в кутията - дегримьор за очната зона и крем против зачервяване. Ще опитам малката разфасовка на дегримьора много скоро. Пише, че е подходящ за хора носещи лещи и това направи ентусиазма ми за тестване още по-голям :)
Бутилка розова вода никога не излишна по мое мнение ;) Тази може и да се пие, което не възнамеряваm да правя, но ще ми влезе определено в употреба.
На тази снимка най-отгоре стои малкото сапунче с лимонена трева, което е ръчна изработка. Аз съм фен на лимонените аромати.
Домашната халва е приятна на вкус. Не съм фен по принцип на халвата, но имам мили детски спомени свързани с нея :).
Веднага вкарах в употреба и мехлема за обриви  с лавандула "е Лек"само че да лекува друг мой кожен проблем. Ще видим дали ще ми помогне. Попива бързо, което ми харесва много!
И последно остана да ви покажа суровото енергийно барче с портокал, което не промени твърдата ми вече непоклатима позиция, че не харесвам такива барчета.

И това беше съдържанието на тазмесечната кутия GoodBox. Аз останах със смесено мнение. Не оправда напълно очакванията ми :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!