Другата мицеларна вода..


Не е тайна, че обичам да използвам мицеларната вода за сваляне на грима от очите и като цяло. През годините много хвалех една розова бутилка позната на доста от вас (може би), но още през не толкова далечната 2013 бях споменала, че намерих още една толкова добра и ефективна мицеларна вода. Обичам да съм вярна на любимците си, както и разнообразието, затова от скоро на тоалетката ми седи отново La roche-Posay Physiological Micellar Solution.
Дори се спрях на най-голямата разфасовка, така че ще ми е верен спътник още дълго време.
Мицеларната вода на La roche-Posay мирише свежо и ненатрапчиво. С времето моя нос свикна и почти не и усещам аромата, затова трябваше да подуша пак, за да се уверя, че той съществува ;)
Използвам я по класическия начин. Май не си спомням да има и друг, а именно, като напоя колкото са нужни за цялото ми лице памучни дискове/тампони и  с тях минавам кожата. Може да се каже, че разгримирам лицето си основно по този начин и наблягам на очите повече. По-късно отмивам с гел не с цел да отмия продукта, а за двойно почистване и моя сигурност.
Това, което харесвам най-много в нея е колко бързо и ефикасно ми сваля спиралата. По принцип, като представяне и действие на кожата ми е на кантар с розовата Биодерма, но сякаш напоследък по-бързо си свалям спиралата. Не ми дразни кожата определено. Не усещам лепкаво лицето си или какъвто и да било дискомфорт  с нея.
Единствените и минуси са, че е мааалко по-скъпа от мицеларната вода на Биодерма, но много малко.. говорим за около 2-3лв и няма мини разфасовка удобна за пътуване, а само 200мл и 400мл.
Въпреки това си остава мой фаворит и съм много щастлива от избора си да се върна отново към нея.

Цена: за 400мл около 25лв в аптека Subra
Количество: 200мл или 400мл
Можете да намерите в: аптеките

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!