Maybelline Lash Sensational Lash multiplying mascara [ревю]

Някои спирали наистина изискват търпение, докато консистенцията малко засъхне и се разкрие истинския им потенциал.. като тази. Всички блогъри похвалиха Maybelline Lash Sensational Lash multiplying mascara още в периода, когато излезе и бе на промоция, а само аз май не успях толкова бързо да харесам. Имам предвид, че хич не ми хареса първото нанасяне  с нея. Беше толкова обезкуражаващо. Бях постигнала драматичния ефект от четири мигли на клепачите ми. Обаче реших да опитам един стар трик научен от незнайно къде и да оставя отворена спиралата за няколко часа няколко дена подред, за да може бързо да се сгъсти туша. Всяка спирала е по-течна, когато е нова и още прясна. Тази бе повече от това, с което съм свикнала напоследък.
Вече я ползвам от долу горе месец и сега сме в "добри взаимоотношения". Паралелно с нея опитах и още три спирали и само тя изкласи до по-дълъг пробен период главно заради факта, че не ми се размазва в жегите. 
Използвам редовната и формула. От скоро на щанда на Maybelline са пуснали и водоустойчивия и вариант. 
Четката е интересна и мисля, че всеки трябва да си поиграе малко, докато усети своя начин за нанасянето на туша с нея. Аз лично я обръщам настрани и повече работя  с дългите зъбци. Пропуснах да уточня, че е пластмасова.
По-късите зъбчета слагат повече от течността и придават обем, докато другите (тоест дългите) работят за нанасянето по дължините. За мен това  е една спирала, която дава главно обем. Иска ми се да бе една идея по-издължаваща.

В началото ми бе трудно и да свикна дължината на четката, защото съм свикнала да използвам такива, които обхващат всичките мигли. С тази определено са работи на секции при сресването на миглите.
Като цяло е невероятна и е втората спирала за тази година, която ми харесва, като ефект. Прави миглите наистина невероятни. На един пласт ги разделя добре и после може да се напластява. Само не е добра идея да се прекалява с пластовете, защото иначе почват да се сплъстяват миглите. Два са достатъчни.
Заслужаваше си чакането да поизсъхне и това е единствената спирала, която ме накара да забравя колко добра бе Too faced Better than Sex. Още повече, че не се размазва, като нея :)

Цена: 14,99лв
Количество: 9,5мл
Можете да намерите в: DM, Lilly Drogerie, Elitis

8 коментара

  1. Още тези дни ще си я купя, изглежда много обещаващо/

    ОтговорИзтриване
  2. Много е добра! Не харесва спиралите на марката в последно време освен The Rocket, но тя пък има твърдя четка и ме боде.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей! Винаги чета блога ти с интерес и гледам клиповете ти, и по този начин определено се "консултирам" с теб преди да си купя някой продукт ;) (а и имаме доста сходни вкусове!). Сега съм в търсене на нова спирала за мигли и съм пред дилема, и се обръщам за съвет към теб: заслужава ли си да си купя Better than sex спиралата на Too Faced, или да си взема Maybelline Lash Sensational? Мерси предварително! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей! Винаги чета блога ти с интерес и гледам клиповете ти, и по този начин определено се "консултирам" с теб преди да си купя някой продукт (а и имаме доста сходни вкусове!). Сега съм в търсене на нова спирала за мигли и съм пред дилема, и се обръщам за съвет към теб: заслужава ли си да си купя Better than sex спиралата на Too Faced, или да си взема Maybelline Lash Sensational? Мерси предварително!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей! Винаги чета блога ти с интерес и гледам клиповете ти, и по този начин определено се "консултирам" с теб преди да си купя някой продукт ;) (а и имаме доста сходни вкусове!). Сега съм в търсене на нова спирала за мигли и съм пред дилема, и се обръщам за съвет към теб: заслужава ли си да си купя спиралата на Too Faced Better than Love, или Maybelline Lash Sensational? Мерси предварително! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей! Винаги чета блога ти с интерес и гледам клиповете ти, и по този начин определено се "консултирам" с теб преди да си купя някой продукт (а и имаме доста сходни вкусове!). Сега съм в търсене на нова спирала за мигли и съм пред дилема, и се обръщам за съвет към теб: заслужава ли си да си купя спиралата на Too Faced Better than Love или Maybelline Lash Sensational? Мерси предварително! :)

    ОтговорИзтриване
  7. И аз се влюбих в нея! Точно това търсех и изпробвах един куп скъпи марки, но никъде не попадах на подходящата. Аз ползвам късите й косъмчета и поради извивката на четката перфектно обхваща всичките миглички. Мисля си обаче, че именно късите дават дължината, а дългите обема :) Аз винаги купувам спирали за дължина и те винаги са с най-миниатюрните косъмчета/реснички :) Поздрави

    ОтговорИзтриване
  8. На мен много ми харесва как може да си я нагласиш така, както на теб ти харесва и не е от двете страни еднаква. Иначе предполагам е от миглите :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!