Benefit Hoola [ревю]

Време е да направя публикация за този супер популярен продукт на американската марка Benefit. Исках го толкова много и бях супер любопитна защо тази година изведнъж всички започнаха отново да говорят за него.
Освен това ми бе интересно каква е разликата между него и шоколадовата ми бронзираща пудра на Too Faced.
Benefit имат запомнящ се стил с опаковките на пудрите си за лице от типа на руж и бронзираща пудра. Картонени са и в квадратна форма, а отгоре е изписано името на продукта. Дизайна на всяка кутия е различен и единствен за конкретния продукт.
Състава
Кутийките имат на капачето си и огледало. Освен това вътре е поместена и четка със интересна форма подходяща за контуриране, която за мен не се оказа удобната четка за целта, но пък никак не е лоша.



Мила съм я със сапун, както правя с всичките си четки и до сега не е паднал косъм. Сравнително мека е, но още не мога да намеря за какво да я ползвам, затова си остава приятен бонус, който обаче много мирише понеже е от естествен косъм. Една от малкото четки от косъм на коза, която ама наистина си мирише.

Пудрата Hoola също е със странна миризма. Това бе първото нещо, което ме изненада. Е, да, друга глезотия за сетивата е шоколада на Too Faced, който ползвам от половин година всеки ден.
Следващата ми изненада бе колко много се рони ружа. Винаги остават трошички на повърхността.
Едно докосване с четката е достатъчно за отнемане на нужното количество с четка, защото пигмента е много силен.
Цвета е топъл и аз лично не мога да използвам такива бронзанти с топъл тон за контуриране. И преди съм разисквала темата за контуриране  с бронзираща пудра. Възможно е, като зависи от тона на кожата и от това дали пудрата има сивкави и студени подтонове. 
Продукта нанесен с едно минаване на четката от кутията
Често съм срещала наред с позитивните ревюта за Hoola, като бронзираща пудра и негативни, в които се споменава, че контура с нея може да изглежда и като изцапано. Аз лично първия път изпитах този ефект на лицето си и от тогава се придържам към функцията на затоплящ лицето продукт и работя  с малки количества.
Получава се много нежен ефект. Идеален за ежедневието. Ако търся контур допълвам с NYX Taupe. В случай, че искам нещо тип 2 в 1 и подчертаване плюс затопляне, тогава използвам шоколадовата си бронзираща пудра. Не съм я отписала, като любим продукт. Просто разнообразих с нещо ново и различно ;)
Тук съм снимала Hoola с Too Faced Chocolate Soleil, който е демонстриран в горната част на ръката. 
От тази снимка добре се забелязва колко по-пигментирана е пудрата Hoola. Шоколадовата, обаче никога не се праши и съм казвала, че е много добре премерен продукт и преди, ако става въпрос за пигментация.
Тук съм с Hoola нанесен на скулите и леко под тях. Също така допълва сенките ми  в сгъвката и края на окото :)

Цена: около 60лв (по спомен)
Количество: 8гр
Можете да намерите в: Сефора България и Enzo

3 коментара

  1. Супер естествено ти стои :))

    ОтговорИзтриване
  2. Колко сладурско продуктче <3 Мисля, че ти стои много добре :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!