Revlon Ultra HD [ревю]

Винаги, когато Revlon пуснат нов продукт за устни на пазара се вълнувам много и искам да го пробвам. Реално погледнато не знам защо е така, понеже май в повечето случаи се разочаровам от формулата и пазя продукта единствено заради хубавия цвят.
Този път не съм напълно оставена с неизпълнени очаквания, но искам да ви разкажа по-подробно за червилата Ultra HD и сами да разберете дали те ще се харесат на вас, защото аз обожавам единия цвят и съм луда по него, откакто го имам.

Започвам с цветовете един по един. Те са два: Rose и Hydragena. Трябва да отбележа отново, че не откривам по българските стелажи на марката всеки цвят, който съм виждала в чуждестранните блогове, затова предполагам отново за нас са съкратили незнайно защо избора на цветове. По спомен има два неутрални нюанса и останалите са все интересни ярки цветове от типа на бордо, червено, коралово и т.н.
Hydragena е интересен цвят, който е много удачен за лятото. Не знам как да ви го опиша. Идв ами на ум- малинено динен цвят ;дд Има изявена оранжева нотка. Отбелязвам го, защото подобния ми нюанс от друга марка повече розовее.
И всъщност не бих ви препоръчала него. Харесвам го, но самата формула не прави носенето на ярко червило достатъчно комфортно. Освен това не знам кой е преценил да добавят брокат в този цвят. Не е много едър, но аз като се вгледам в огледало отблизо го виждам. Хубавото е, че не се разтича и няма спешна нужда от молив. Какъвто е цвета в гилзата, такъв остава и по устните с едно нанасяне.
Същото важи и за Rose, като на това розово неутрално червило сякаш повече му отива самата формула. Отново страшно кремообразно. Мажат се, като масло тези червила и с течение на деня не усещам устните си сухи, което страшно много ми напомня на един друг продукт на марката, а именно Revlon Lip butters.
Да се върнем на Rose. Напоследък съм изпаднала в странно състояние на мания по неутрални комбинации/ червила и не мога да ви опиша колко много се зарадвах, че това розово червило ми пасна, защото го зяпах доста преди да получа пакета от Revlon, където си беше чист късмет да присъства,
Вчера след като пуснах видеото в канала, разбрах за интересния факт, че червилата Revlon Ultra HD не съдържат восъци.
Винаги съм била много критична към трайността на червилата. С много по-меките и кремообразни формули знам, че няма как винаги да е шест точки, но наистина ми се щеше да имам възможност да виждам цвета на Revlon Ultra HD  непокътнат за повече от 2-3часа. Забелязах, че и доста цапат. Когато случайно ръката ми премине в близост до устните ми  в случай, че например си оправям косата, по ръце ми се виждат следи от червилото.
Чрез опитите ми с полагане на молив преди червилото, открих, че така му се дава една идея повече време да остане на място

Мисля че с този продукт зависи страшно много от вашите предпочитания очаквания и така нататъка. На мен ми харесва обаче  и съм приела нетрайната формула и леко не впечатляващата опаковка. Формулата е супер приятна и ако обичате да повтаряте често червилото си през деня съм сигурна, че ще ви се харесат. Горещо препоръчвам да се спрете на неутрален ежедневен нюанс.
За последно ще отбележа приятния им аромат на ягодов сладолед, който  внинаккъв случай моите сетива не намират за изкуствен ;)

Цена: аз лично ги виждам навсякъде за 13,88лв намалени от близо 20лв. Според вносителите им препоръчителната цена е 15,80лв и леко се обърках вече :д
Количество: 30g
Можете да намерите в: Дъглас, Елитис и останалите магазини предлагащи марката

*Продуктите са ми изпратени за проба, но не ми е плащано да пиша за тях и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с тях.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!