Греховният руж... NARS Sin [ревю]


Не можах да се държа за заглавието, защото NARS винаги са ме впечатлявали с имената на продуктите си ;)
Колкото и откачено да звучи.. нося този тъмен дори биещ на лилаво руж, откакто го имам с малко прекъсване,но веднага щом поднових употребата му, не исках да го свалям :д
Вероятно сте чували един милион хвали за ружовете на NARS и също толкова оплаквания за гумираната опаковка, която постоянно се зацапва. Да, така стоят нещата и аз в началото си държах ружа в кутията, защото вътре се побира плътно и не е изложен навън да му се лепят всички прашинки, но проблема е, че дори отпечатъците от пръсти остават по капачката и трябва да се примиря, че често ще го почиствам.
Цвета, на който се спрях е Sin (грях). Постоянно слушам колко добър е за есента и наистина исках да подбера нещо, което нямам и е рядко срещано. Сега, като се замисля, доста продукти от високия клас избирам заради необикновения нюанс. Към днешна дата съм сигурна, че и други марки са взели идеята и са пуснали свои алтернативи.
И все пак има нещо магическо в този руж, което ме кара много да го харесвам на кожата си. Понеже е пепеляв успява да очертае скулите ми, си позволявам понякога да пропусна бронзиращата пудра. На снимката по-долу съм само с него ;)
Да се върна на цвета, който вероятно добре си пасва  с моите естествени студени подтонове на кожата плюс това розовее. Освен това е изпълнен с многобройни блестящи частици, които признавам изглеждат стряскащо и навремето това ме бе възмутило у тестера на ружа Оргазъм, защото са си супер видими.
Бих добавила, че са достатъчно вини, за да озарят кожата и да не направят ружа плосък. Аз обикновено избирам матови цветове, към които по-късно добавям хайлайтър.
Ето в тази добре подплатена отвътре кутия бе побран ружа. Самата тя си изглежда също някак мръсно ;дд С кутията на пудрата ми от марката положението бе същото. Наистина ми е много странно.
Още нешо странно за мен е големината му. Винаги съм си ги представяла тези ружове много по-големи ;дд
Състав
Знам, че при първите ми впечатления от ружа не бях много убедена в трайността му и от първото му нанасяне го пробвах с различни четки и в различни количества. Използвам Real Techniques Multi task brush за нанасянето му, защото загребва най-точното количество нужно за моите бузки с едно минаване повърхността на рефила. 

Нанасянето става плавно и леко, а самия руж може да се прелива допълнително в случай на грешки много бързо. Обратното също е възможно, тоест да се напластява
Трайността е чудесна, но определено цвета избледнява след 6 часа носене. Все пак е на лице до края на деня, а аз това искам :)
А, ето ме и с продукта, който смятам да включа сред любимците си за този месец и да му дам почивка до есента ;)

Едно нещо ме дразни в този руж и до ден днешен. Рони се забележимо. Не мога да го проумея. С всяка четка се случва. До сега не, че не съм забелязвала това при други ружове, но скоро в моите ръце не е попадал такъв. Обикновено обирам трохите за втората буза ;)

В закючение бих казала, че съм много доволна. Заслужава си всеки платен лев. Сякаш обаче, ако се спра на друг цвят ще е пак нещо интересно ;)

Количество: 4,8g
Цена: 29.18
Можете да намерите в: сайта Lookfantastic, HQhair

10 коментара

  1. Ракошен цвят и ти стои страхотно :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасен цвят :)

    ОтговорИзтриване
  3. Вчера точно гледах НАРС-ките ружове и палитри :)) Много ми е мерак да си взема някой, но само нaличието на буквално 20 други ружа и 10 палитри ме спира... малко :D
    Прекрасно ревю, а на теб наистина ти отива много! <3
    ПС: На теб всичко ти седи убийствено! хихи

    ОтговорИзтриване
  4. При мен пък са малко, но все висок клас :/ Явно по такива залитам и ми се ще идната година да купя повече бюджетни ;дд Но още ружове не желая в близките месеци, че сега ми предстои да тествам и Милани. неутрално червило от кафявата гама още не си ме виждала ;д

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте,
    Много хубаво ревю. Не мога да се сдържа да не попитам с какво червило сте и кой номер е?
    Прекрасно еееееееее :)
    Точно такъв цвят си търся от известно време и все не мога да го уцеля. В магазините, на изкуствена светлина, цветовете изглеждат едни, а навън съвсем други ...

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей :)
    Тук съм смесила два продукта за устни: молив на Essence в цвят Satin Mauve и върху него течно червило Rimmel Apocalips Nova. Иначе имам подобен цвят на Estee Lauder - Powerful. Долу-горе между комбинацията и него наблягам напоследък ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Много благодаря :)

    Много нежен и хубав цвят и много ти отива.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!