Една марка, два продукта: Avon NutraEffects

Въпреки че имам строги критерии за бялата козметика и ревютата свързани с нея, нямах търпение да отразя мнението си за двата крема от усилено рекламиращата се нова серия на Avon. Обикновено си оставям месец срок да помисля за продуктите, да ги тествам и тогава анализирам как се отразяват на кожата ми. С тези две бурканчета обаче за три седмици преживяхме доста :) Водих ги на път, отворих ги в малко по-студено време от последните две седмици и естествено преживяха и женския ми период в месеца.
Стига съм ви се обяснявала, защото се чувствам сигурна в информацията, която ще предам по-нататък за двата крема.
От ляво със синята лента е дневния крем със защитен фактор 15, а от дясно гел крема, който се води лек продукт, но всъщност в информацията отзад прочетох, че е удачен за всеки тип кожа.
Първоначално наистина ме впечатлиха много с опаковката си (еднаква е и на двата крема). Двата продукта са поместени в стъклените бурканчета и пластинката, която отделя капачката и пази от досег със въздуха. Отделно те са поместени в картонени кутии запечатани с целофан.
После много ми допадна идеята на серията за комбинацията от семена, а за нея можете да научите повече тук. Хидратиращата серия Nutra Effects, от която са двата крема, e базирана на Активен комплекс със семена чиа. 
Използвам сутрин този с фактор, а вечер гел крема. Допълват се идеално и миришат сходно, но този, който се води сутрешен е с бяла на цвят и водна консистенция, която напомня течно мляко за тяло, а гел крема няма как да сбъркате, като познаете прозрачността му и наистина вида на гел ;) Старая се добре да ги втрия в кожата. напоследък бях станала мързелива и ви напомням да масажирате добре в лицето продуктите, за да попият по-бързо е ефективно.
Не съм съгласна много с уверенията на марката, че са за всеки тип кожа, защото са си наистина леки и приятни. Бих допълнила идеални, като цена и действие за млади момичета, които още се борят с мазна кожа. Аз в момента навлизам в най-мазния си период така да се каже ;дд От друга страна в началото, като ги отворих още имаше дъжд и вятър, а този тип време изпива хидратацията от всяка моя клетка направо. Тогава и през едно кратко пътуване самата хидратация и на двата крема не ми бе достатъчна. 
Двата хидратинта служат за добра основа на грима ми и не предизвикаха раздразнения на кожата ми от първото ползване. В това затоплящо се време са ми напълно достатъчни. 

Количество: 50мл
Цена:12,50лв, а в момента на промоция 8,50лв (цената е за бройка)
Можете да купите от: представителите на марката

*Продуктите са ми изпратени за проба, но не ми е плащано да пиша за тях и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с тях.

7 коментара

  1. Радам се, че са ти харесали - на мен изобщо не ми допаднаха. Тези дни трябва да напиша и моето ревю :)

    ОтговорИзтриване
  2. Имам крема, но не мисля да го ползвам, по принцип кремовете на Avon ми изглеждат доста съмнителни...

    ОтговорИзтриване
  3. И аз така гледах на тях, но всъщност доста хора ги хвалят, а тези ми паснаха идеално и ще си ги използвам до край :)

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина за сега с ами супер, обаче мисля, че за по-сериозни нужди от хидратация няма да са достатъчни :) Ще очаквам твоето ревю!

    ОтговорИзтриване
  5. Ето и линка към моето ревю:

    https://acupofteiated.wordpress.com/2015/05/15/avon-nutra-effects-hydration-daily-cream-spf-15-gel-cream/

    ОтговорИзтриване
  6. Мариетка, между крема на зоя Pure Nuff Stuff с ванилия и роза и този на Avon кой би ми препоръчала тъй като имам нужда от крем, но не мога да реша.

    ОтговорИзтриване
  7. Всичко зависи от твоята кожа. Двата крема са много различни и плюсовете и минусите съм ги описала в публикациите посветени на тях. Сигурна съм, че познаваш добре кожата си и би преценила кое ще ти пасне ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!