Spring Makeup Look+Favorites // Пролетни любимци с Калина

С Калина бяхме съученички в училище, различни класове, но отново моя блог ни срещна. Понякога съм много благодарна за възможностите, които имам благодарение на блога и канала. Най-ценни и вълнуващи се оказват контактите с хората.
С нея се каним отдавна да направим общи публикации, ама заради натоварените ни ежедневия се осъществява чак сега ;)
Ще ви представим нашите любими гримове за пролетта и как ги съчетаваме. Понеже Калина е гостенка, ще започнем с нейната визия и любимци.

Наскоро писах в своя блог за козметичните си любимци през пролетта и сега ще мога да ги покажа в действие. Продуктите, които използвах в грима си са фон дьо тенът Touche Eclat на YSL, спиралата Perversion на Urban Decay и гланцът Honey Stick от Kardashian Beauty.
 Touche Eclat дава страхотна основа с добра покривност и сатенен завършек. Почти не се усеща на лицето и цветът е перфектно съвпадение с кожата ми (през тази част от годината, в която нямам тен). Според мен си заслужава парите.
 Като сенки използвах бронзираща пудра на марката St Tropez. Това е един любим мой трик, когато нямам много време и искам да изглеждам по-небрежно. Спиралата Perversion на Urban Decay получава много противоречиви оценки в бюти света, но за мен тя е страхотна. Разделя миглите ми, придава им едновременно дължина и обем и не се рони. Нито е твърде течна, нито твърде суха. Трябва да отбележа, че след всеки слой, който нанеса, минавам с четка на друга, засъхнала спирала, за да разделя миглите още по-добре.
Голям фен съм на контурирането. За съжаление, все още съм в търсене на перфектните продукти, които не са твърде оранжеви или блестящи. На устните си използвах първо червилото на YSL Rouge Volupte в цвят Ultimate Beige и след това нанесох лек слой от гланцът на Kardashian Beauty.
Това са моите фаворити тази пролет и по този начин ги носех най-често през изминалите няколко месеца. Обожавам неутралните цветове и това според мен е най-лесният и бърз начин да ги използвам през ежедневието.

Направих своите снимки в движение и си признавам половината от нещата на снимката са нови и ползвам от съвсем скоро. Дори се опасявам, че скорошните ми придобивки ще ме вкарат в големи размисли за бъдещия подбор на любимци за месеца :)
В момента преминавам на любимия си летен грим... Тоест още е пролет, но мисля за защита и в лицето и намерих La Roche Posay Athelios оцветен флуид. Отгоре пестеливо нанасям СС крема на Боржуа, чиято тубичка изпуска последни капки продукт, ни имайки вече коректора на MAC няма да се притеснявам какво ще скрие несъвършенствата ми. Между другото този продукт взех по препоръка на Меги. нейното мнение на база на много коректори даде тежест в покупката ми на първия ми по-висок клас коректор и съм и много благодарна. Очаквайте ревю!
 Не пропускам и да контурирам плюс леко затопля тена с шоколадовата пудра на Too Faced. Milani Luminouso е следващата стъпка в рутината за лицето ми. Много топъл и лесно съчетаем руж.
В последно време съм си пуснала веждите дебели, защото ме мързи и не знам, но сякаш се и харесвам повече с дебели. Тях ги сресвам с цветния гел на Catrice.
В очния ми грим интересен е молива, за който писах миналия месец и съм на 100% убедена, че е попадение за мен. Толкова комплименти за цвят сенки не съм получавала :)
Единствено със спиралата имам проблем. Better than Sex прави миглите ми е невероятни, но се рони през горещите дни. Ако не беше формулата бих я пазила повече и купила отново.
Подчертавам очите с очна линия на Лореал, коята има много тънък писец. Не правя опашка, а тънка линия, за да подчертае ;)
 За устните използвам Estee Lauder Powerful, което е розово и много удачно за лятото. Понякога очертавам контура си с молива на Боржуа Cotton candy.

Сигурна съм, че в очите на много хора комбинациите ни съдържат ужасно много продукти и не върви да кажем, че гримовете ни са натурални, обаче наистина, ако се вгледате сме подчертали леко естествените си черти и сме избрали много топли цветове за сезона.
А, кои са вашите фаворити в грима напоследък?
Не забравяйте да посетите блога на Калина, защото там ще се появи втория общ пост ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!