Любимите ми сенки в розово злато

За цвета розово злато научих от YouTube. Имам чувството, че почти всеки го възхвалява там и честно да си призная и на мен ми харесва, но понякога губя представата какъв е истинския тон на този цвят, защото понякога виждам по-медни версиии, а понякога по-златни. 

 Ще премина към продукта, който ще ви представя днес и е сякаш от по-медните розово-златни представители. Тези сенки ги зяпам отдавна. Чувала съм смесени отзиви, обаче Ани бе супер убедителна за пореден път и аз поръчах Rimmel Eyeshadow Stick by Kate Moss в 100 Rose Gold изцяло заради нея. Искам от дълго време да си избера от линията на Кейт цвят, но не успявах. Дори не го бях опитвала и в магазин този молив, затова малко се изненадах от цвета на ръката ми, когато го получих и си мислех, че няма да ми хареса. Откакто го имам съм влюбена в него и го нося всеки ден, затова реших да не бавя ревюто с пълните ми впечатления :)
 Тази сянка е кремообразна и както разбрахте  е под формата на молив. Няма нужда да бъркате в бурканче и да нанасяте на клепачите с пръст, но аз включвам пръстите след, като драсна няколко черти, за да уеднаквя цвета на всеки клепач и той да се прелее. Не ми харесва  да ги размазвам с четка. Тя отнема от продукта и накрая слагам втори, че и трети ненужен пласт. Ефекта не ми допада и затова предварително си поставям затъмняващия цвят в сгъвката и после с остатъците леко минавам след преливката с помощта на пръстите ми.
 Самия цвят е доста меден. Някои биха допълнили дори ръждив. Според мен погледа грейва с него и особено сега за един малко по-слънчев пролетен грим е невероятен. Мисля, че би се харесал главно на брюнетки 100 Rose Gold и съветвам да допълните с розово червило.
 Самия графит е малко твърд според моите представи. Имам подобен продукт на друга марка и  е по-мек, но пък не ми пречи. Размазва се лесно, когато го нанасям. Не съм го пробвала без база за сенки, защото не съм срещала кремообразна сянка, която на моите клепачи да стои и да не се събира без база. С база плюс матови сенки за запечатване и после нанесени сенките при мен седят непокътнато цял ден. Не избледнява. Леко събиране е имало във вътрешния ъгъл на клепачите ми, където имам сгъвка. Също така продукта свършва бавно за всекидневна употреба. Още не е бил подложен на първа среща  с острилка ;д
Продукта с е води и водоустойчив, но не съм мислила да го тествам по този параграф. Ще опитам някой ден да го сложа във водната линия.
От към трайност и въобще, като цяло съм приятно изненадана от тези сенки и обмислям втори цвят, а защо не и трети :)
Количество: 3,25гр
Цена: 7,90лв
Можете да намерите в: Лили, DM, Елитис и всички дрогерии, където продават марката

12 коментара

  1. Оле,много ми хареса как ти стои.Ще трябва да го преслушам на живо,може и да го взема :)

    ОтговорИзтриване
  2. Напоследък съм обсебена от този цвят, така че благодаря ти за ревюто, непременно ще го погледна :)

    ОтговорИзтриване
  3. Веселина Грозевапетък, април 24, 2015

    Молива сякаш не ме грабва толкова, но червилото с което си на снимките е прекрасно...Кое е?

    ОтговорИзтриване
  4. Ето това е цялата комбинация :)
    http://murfeishun.blogspot.com/2015/03/blog-post.html

    ОтговорИзтриване
  5. Веселина Грозевасъбота, април 25, 2015

    Цццц...Как съм я проспала тази публикация?!Веднага се поправям!

    ОтговорИзтриване
  6. Много красив цвят :) Май ще си го вземаа.. Ей начи пак ще харча пари заради тебе :D

    ОтговорИзтриване
  7. Хехе.. Надявам се да останеш доволна и вината ми да се смекчи ;))

    ОтговорИзтриване
  8. "Чувала съм смесени отзиви, обаче Ани бе супер убедителна за пореден път" - мед ми капе на сърцето като го чуя това. Много се радвам, че ти харесва и че си доволна :)))

    ОтговорИзтриване
  9. И аз, че послушах твоите думи "Такъв цвят нямаш" ;)) Без пропуска всеки ден съм с него, а рядко се привързвам към продукт толкова <333

    ОтговорИзтриване
  10. Много се радвам, аз сега ги гледам отдалеч, защото драмата с очите продължава. Не съм носила грим от почти три седмици :( А си имам един новичък молив на NYX и нямам търпение да го сложа и да ме разочарова :D обаче да знам, че съм го носила поне :)

    ОтговорИзтриване
  11. Много красиво ти стои :) аз съм си наложила вето за нови сенки :) това лято ще ходи пак до Лондон и там мисля да понапазарувам :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!