Подаръците на Clinique в ноемврийската Grazia

Този месец от списание Грация пак са заложили на козметичните подаръци и аз се изкуших. Това е не е първата им такава кампания. Признавам си купувала съм списанието само заради такива подаръци. Преди две години го направиха за първи път заедно с Estee Lauder и мога да заявя, че бе най-успешния им опит. Тогава получих спирала на марката плюс талон, който даваше възможност за безплатен грим и мостри на два техни крема по преценка на консултант. От тогава пак съм си купувала точно заради тези добри впечатления списанието, но нещо не ме грабнаха. Бях пробвала крема им на Decleor.. пълна грешка, червилото на Clinique.. не лошо, но със странен цвят и напълно се бях разочаровала. Тази пролет бяха пуснали спирала и червило на Lancome, тях съм ги имала в пълен размер и червилото си го имам още  не счетох, че е нужно да си давам парите пак, макар че ги харесвам. Тогава имаше и опцията руж на Shiseido, който не открих в моя град, а обиколих навсякъде. Явно при нас бяха пуснали малко бройки.
Сега се престраших пак да си купя списанието, защото са пуснали два интересни варианта за подаръци от Clinique: хидратиращия крем Moisture Surge със Moisture Surge нощна маска или дегримьора Take the day off. Само да вмъкна, че във Варна пак намирам масово само единия вариант, който си взех аз и на центъра всички списания с подаръци бяха изкупени още в средата на деня, когато ги пуснаха, а една от продавачките сподели с  мен, че са и донесли и малко бройки.
Както и да е реших, че ще е полезно да ви споделя малко за тези подаръци, защото ми хареса от първите ползвания, но държа да отбележа, че това не  крайното ми мнение за тях.
За крема Moisture surge бях чела от прекрасната Ида и много се зарадвах, че ще има досег с него. Текстурата е лека, не е лепнеща, не се усеща тежко на лицето и бързо попива. Марката има различни серии за различните типове кожа, според тях са четири, и това кремче е подходящо за всеки тип. Сладурско е малкото бурканче и определено ще го запазя, като свърши крема, който нанасям вече два дена сутрин и вечер и много ми допада. Не омазнява лицето ми допълнително и чудесно хидратира. Добре се държи под грима ми, не пресича фон дьо тена мир нито прави кир ефект.
Зачетох се в листовката и там пише, че можело до се нанася под и върху грим, като второто определено малко ме разсмя и го считам за странна черта на този крем ;)

Получавате 7мл, като оригиналния размер е 50ml за 63, 90 лв.
Нощната маска Moisture Surge на практика е крем, който е по-тежък и действа доста по-силно от нормален крем, за да възстанови и обнови кожата през нощта. Не можах да открия на кутията или упътването в нея дали мога да си го ползвам всяка вечер. Ползвах го веднъж, когато наистина се нуждаех от много хидратация поради тежкия ми режим тази седмица и останах приятно изненадана. Тя също попи бързо, но на сутринта сякаш още усещах действието и . Кожата ми беше мека, но като я отмих вече се почувствах по-добре, защото някак мазнееше.
Маската е също с кремообразна текстура, малко по-гъста от на крема и е приятна за нанасяне. Отново е за всеки тип кожа.

Получавате отново 7мл, а оргиналното кличество е 100мл, за 53,90лв в Enzo.bg.
Съдържанието, което не е най-доброто. Има вредни съставки, но знаете аз ползвам всичко по свое съображение.

Отново съдържанието

Най-интересното вътре в кутията има надписи, че това си е безплатна мостра. Все пак знаем колко си ги стискат тук в магазините :(

Двата листа с упътване, като съм заснела частите на английски, нямаше на български.
В заключение списанието Грация този месец приятно ме изненада и съм доволна, че заплатих 7,95лв, за да пробвам малко от бялата козметика на Clinique, която този месец май ще ми е  любима, защото ползвам и гела им за измиване по препоръка на Меги и много му се наслаждавам от две седмици, но за него ревю и мнение ще дам към края на месеца ;)



19 коментара

  1. В моя град пък е зареден само варианта с дегримьор, много е неприятно това с разпределението на подаръците. Иначе крема е много хубав за под грим, за вечерен на мен ми е прекалено лек :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ме дразни това с безплатните мостри по българските магазини. Мога да пиша абзаци и абзаци и абзаци по темата, но не мисля, че тук е мястото. Много бързо действаш и е чудесно, че даваш мнение за нещо така актуално. Благодаря :))))

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, аз много харесвам червилото на Ланком, а това на Клиник е наистина малко странно, но от време на време си го нося! Сега съм казала да ми намерят и този брой хахахахах
    Трябва да погледна ревюто на Ида на това кремче. Много искам нещо сиииилно хидратиращо! Кожата ми е толкова суха, че дори не знам с какво да я сравня хахаха

    ОтговорИзтриване
  4. О, значи съм късметлийка, че намерих броя с дегримьора :)))

    ОтговорИзтриване
  5. То беше моментно вдъхновение ;) Напълно непланирана публикация :) Иначе.. само като си отворят чекмеджетата и видя мостри ми иде да им дръпна една лекция ://

    ОтговорИзтриване
  6. Ох, аз колко още го оплаквам този руж ;дд Ида е имала интензивната версия,сега се зачетох и аз ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Аз съм с малко мазна кожа и дори зимата понякога ми идват по-силно хидратиращите кремове тежки и затова на мен ми допада и вечер :) Иначе какво е това разпределение и как се решава нямам идея, но е неприятно :(

    ОтговорИзтриване
  8. Определено ;) Ти къде го намери? :))

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря за отзива. И аз се сдобих със същите продукти и няма търпение да ги изпробвам. Относно мострите в магазините, не разбирам какво толкова им се свидят. Идеята е да тестваш продукта преди да го купиш. Представи си, че си купиш оригинален размер и не ти понася, получиш някакво зачервяване или нещо подобно.

    ОтговорИзтриване
  10. Точно! А, Clinique не може да си позволи всеки. Ако си се наканил да си подариш техен крем и дадеш пари на сляпо и не ти понесе, завинаги ще си останеш с лоши впечатления.

    ОтговорИзтриване
  11. И аз се сдобих с варианта с дегримьора.Мноого ми харесва и чакам и следващия брой с червилото :))

    ОтговорИзтриване
  12. Ох, аз като ти видях снимката в истаграм и веднага си го взех точно същия вариант. Много ми е интересна тази нощна 'маска' и се радвам, че ти е допаднала. Дано и при мен да е така. И дано Грация по-често правят такива хубави подаръци! :Р

    ОтговорИзтриване
  13. Дано! :)) Също дано ти хареса и на теб маската. Аз май ще я пазя за идните натоварени дни, когато съня пак ще е ограничен ;)

    ОтговорИзтриване
  14. Мен нещо пък това червило не ме грабна от снимката :/ Дегримьора ми е също интересен, но такъв ми бил късмета.

    ОтговорИзтриване
  15. Кремът е много приятен, виж маската не съм я тествала и много ме заинтригува :) ще потърся. А, разгримьорът съм го получавала в много комплекти и ми хареса :)

    ОтговорИзтриване
  16. Аз пък по чудо успях да си намеря варианта с дегримьора и дори днес му спретнах една публикацийка, в случай, че някои се чуди дали си струва :)

    ОтговорИзтриване
  17. Тагнах те в makeup addict тага, ще се радвам да го направиш. :)
    http://thebloggingandthebeautiful.wordpress.com/2014/11/16/the-make-up-addict-tag/

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!