Получих ли мечтаните мигли с Realash?

Скоро се навършват четири месеца, откакто ползвам серума и положителния му ефект върху мен все още е факт и днес за пореден път отнесох похвали за това колко красиви са моите мигли. Вярвайте ми, ако щете, но хората си мислели, че нося всеки ден изкуствени.. Навик, който едва ли бих си създала някога, но човешкото въображение е безгранично ;дд 
Вече говорих в канала си за серума и прикрепям видеото в края на поста в случай, че не сте го видели ;)
 Като цяло силно препоръчвам серума. Сгъсти и удължи моите мигли за отрицателно време. Имайте предвид, че на всеки ще понесе различно. Колкото до лекото раздразнение, з акоето бях споменала преди време.. Напълно отшумя, защото започнах внимателно да отмервам количеството, което поставям в основата на миглите. Нужно е наистина малко, за да подейства.

 Към днешна дата все още ползвам серума. Вече го правя по-рядко, защото не гоня някакви резултати и прецених, че мога да оставя миглите да си починат.
Относно това "Колко трае ефекта на серума?". Миглите се сменят переодично и когато всичките издължили се косъмчета се сменят с тях ще си отиде и ефекта, което разбира с ене означава автоматично, че няма да можете да приложите отново серума :)



Надявам се краткия ми обзор на моите постигнати резултати със серума да Ви е бил полезен. Ако имате време и интерес, можете да изгледате клипа, където подробно разказвам за целия си експеримент със серума :)



2 коментара

  1. Миглите ти наистина са станали страхотни. Жалко е само, че ефекта е временен. Но на снимката със спирала наистина изглеждат като изкуствени ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Така е ;)) Страхотни станаха, чак не ми се вярва, като сложа спирала. Когато съм без грим също е видим ефекта, защото миглите ми са силно подчертани и така погледа ми става изразителен, а не умрял, като преди без спирала :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!