L'oreal True match [ревю]

L'oreal True match е доста обсъждам продукт с една завидно добра слава на фона на много други фон дьо тени на пазара. Мнението ми за него след няколко месеца носене е, че почти можеше да се превърне в моя най-любимия ми фон дьо тен. Все още съм в търсене не перфектният за мен ;)

Закупих си цвят от български магазин, който след доста разглеждане ми се стори най-близкия до моя естествен. В последствие осъзнах, че не е така. По принцип съм свикнала да няма точен светъл цвят за мен в магазина и от самото начало бях преглътнала разликата от два тона разлика с моя естествен и тъй като идваше лято имах надежда, че в един момент ще пасне. Проблема дойде с оксидирането на продукта през деня и то в оранжево за мой ужас.

Много искам у нас да се поправи положението със цветовете, защото този продукт е създаден с концепцията напълно да се слее с кожата. В чужбина се предлага в три линии цветове за всеки тип подтон. Затова си поръчах и от чужд сайт сегашния ми отенък, който между другото не забелязвам да оксидира или е наистина перфектния цвят за мен ;)


Странно, но на ръката ми изглежда сякаш Ivory (сегашния ми цвят) е супер светъл. На лицето е съвсем различно. N1 Ivory го избрах, защото е най-светлия сред неутралните цветове и шанса да не ми пасне бе минимален.

Този фон дьо тен е много течен. Заради това често го нанасям  с ръце или ползвам buffing четка. Бих го определила, като много естествен и лек. Не бих го наслоявала за пълна покривност. Аз обикновено ползвам количеството от едно изпомпване и го нанасям на малки слоеве, докато самата кожа може да поеме. Усетя ли, че няма нужда от повече продукт, спирам. Дава една добра средна покривност, но не скрива напълно червенини, пъпчици и като цяло несъвършенства.
Лично аз повече го препоръчвам за хора с нормална и комбинирана кожа. Тези със суха също не биха се разочаровали, но ще им се стори малко сух, защото той е с тип сатенен завършек, нещо между матов и сочен. Дамите с по-мазна кожа ще имат нужда от доста напудряния, за да се задържи на кожата. При мен появи ли се мазния слой с течение на деня и самия продукт се размива от лицето и почва да изчезва. Затова откровено си признавам, че повече от пет часа на лицето си не съм го виждала. В зоната на носа изчезва много бързо при мен.

Като цяло хубав продукт. Много ми харесва за снимки. С пудрата на NARS изглежда невероятно, много натурално, но реша ли да му се доверя за дълги излизания оставам често разочарована заради трайността. За през деня е удачен, ако търсите нещо леко. Все пак го препоръчвам, защото е наистина добър фон дьо тен от дрогерията.


Цена: 24 лв.

Количество: 30 мл.
Можете да намерите в: DM, Lilly, Douglas, Beauty zone и Елитис

9 коментара

  1. Преди няколко месеца фдт на Лореал бяха намалени и дълго време се чудех дали да взема True Match или Infallible. В крайна сметка взех втория, но заради многото препоръки и положителни мнение на True Match искам да го пробвам. И въпреки не до там ласкавото ти ревю за него, аз все още искам да го пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Разбирам те :)) Ето аз сега си взех от новите стейнове на Ревлон нищо, че доста хора изразиха във фейсбук негативно мнение за тях :Д Какво да направя, като си наумя да пробвам нещо :)

    ОтговорИзтриване
  3. Харесаха ли ти на теб? Аз другата седмица ще ги издирвам :))

    ОтговорИзтриване
  4. На мен ми дойде сух и доста покривен. Иначе изглаждаше много добре и кожата ми ставаше като на кукла, не че имам много какво да крия аз. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Още не съм го пробвал на устни :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ти имаш хубава кожа :) Нормално да ти дойде много покривен. Наистина става, като на кукла кожата ;)) Предполагам ти е по към нормална кожата. При мен в по-горещо време направо се топи и изпарява този фдт :/ Но пък, като застудя направо перфектен.

    ОтговорИзтриване
  7. Чакам отзиви тогава след като го пробваш ;)

    ОтговорИзтриване
  8. така и не можах да го пробвам този фдт. просто не мога да си обясня избора на вносителите в Бг- във всички популярни дрогерии само абсурдни и безумни цветове и нищо като за мен (много светла кожа, с жълт или неутрален подтон) гледам и щендерите и се чудя..възможно ли е в Бг да съществуват хора с ПОДОБЕН цвят на лицето, щото аз не съм виждала- турбо розови, кафяви, оранжеви, откровено жълти, ужас и безумие. за съжалаение не само с Л'ореал е така..Ivory-то от снимката никъде не съм го виждала.

    ОтговорИзтриване
  9. От сайт е :) Иначе наистина. Честно казано не сме черни българките. Аз все бели, като мен познавам и ни е много трудно да се оправим с цветовете.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!