Нови придобивки и подаръци през август 2014


Леко си откраднах идеята за заглавието от Меги, но и аз имам нови вълнуващи придобивки, от които подаръците са половината и най-интересните ;)
Всъщност искам леко в началото да уточня, че не правя клип поради постоянните скорошни заядливи съобщения, които получавам. Явно хората много завиждат и този път ще споделя в блога кои са новите попълнения в козметичния ми свят. А, тези, които са ми верни последователи навсякъде дори няма да загубят много от това ми решение ;)

Вчера сестра ми се върна от Германия. Преди четири години и аз ходих на подобна училищна екскурзия, като нея, но тогава козметичните ми желания не бяха така много, а и от тогава до сега колко нови неща бяха пуснати на пазара. Но пак у нас пропускат да внесат даден продукт или дори марка, затова и си пуснах една поръчка на милата ми сестра, която заради мен си е направила труда да влезе във всеки един козметичен магазин, който е срещнала. Успяла е всичко да намери без едно нещо и да, леко цветовете са по нейна преценка, обаче не мога да съм неблагодарна и капризнича.
Първото нещо, което много исках и знаех благодарение на Мери, че вече го има при немците, бе кремообразен руж на Max Factor. Цвета е 09 и нямам такъв подобен сред моите. Искаше ми се да имам 02, но няма да мрънкам обещах, а и този доста ми допада. Малко ми прилича на Swiss Dot от TheBalm по цвят, а по консистенция на UNE Breezy cheeks. Предстои ми да г тествам по-обстойно, за да ви дам пълните си отзиви от него. Скоро ще има ревю!
 Не очаквах тя да намери магазин на KIKO и дори се чухме, когато беше в него и аз веднага имах отговор какво искам. Поръчах си червило и по случайност вместо неутрално розово, сестра ми е грабнала един доста интересен винен цвят, макар че по описанията и разбрах лилаво червило. Има малко лилаво в него, но малко :дд Стреснах се, като го сложих, защото е доста тъмно, а в последно време такива цветове липсват в грима ми. Предполагам, зимно време ще му се насладя. От вчера два пъти го слагам и консистенцията е уау! Доста хидратиращо и приятно.
Аз сама си самоподарих и издебнах един lip butter на Revlon в Продавалник. Бях се запътила към поръчка от ebay, но по някаква случайност отворих българския сайт и реших да не изпускам късмета си, защото преди време пак имаше butter-и на Revlon и докато се начудя някой ги купи. Това и причина цвета да е прасковено и отново не в мой стил. Само дето доста ми допада. Доближава се до естествения ми нюанс. Ще се радвам, ако марката най-сетне ги пусне и тук. Скоро ревю!
 Последната немска придобивка е от The Body Shop. Бях инструктирала да ми се вземе скраба с малина (на снимката) и бронзиращата пудра, но еня на всякъде я нямало. Явно и там е популярна и най-добре да си я самопоръчам накрая. Още нещо.. пуснали са скрабта и цялата линия с малина в българския сайт. Вчера го установих ;) Мога да напиша още утре едно ревю за този продукт, защото вече го ползвах и имам впечатления плюс мога да ви го сравня с подобен на марката от друга серия :)
 Миналата седмица най-сетне се предадох пред намалението на Essie. В момента няма техен цвят, който да искам. Доволна съм от цялата си лакова колекция плюс всеки техен нюанс, който притежавам, ноо.. погледа ми бе прикован от неутрален цвят от новата им или последно пусната у нас колекция. Urban Jungle доста прилича на Sand Tropez. Първия е по-млечен и реших него да взема, за да има по-голям шанс да пасне лака на бялата ми кожа ;)
Най-накрая пазарувах в био магазин "Килерь". Влизах там в началото на седмицата, за да покажа на Галя мястото и си харесах няколко продукта предимно за косата ми. Днес се върнах да си ги взема: масло от карите на Zoya в малък размер, шампоан на SANTE с портокал и кокос за суха и изтощена коса (моята е къдрава и иска много влага ) и балсам за коса с масло от ананас пак на SANTE.

Това са всичките ми нови похождения ;) Кои са вашите последни?

13 коментара

  1. Ох, аз много ще коментирам! Първо, какви са тия хора, които се заяждат, ако не им допада блогът и видео каналът ти, просто да не те следят, а не да изливат негативизъм врху теб, нечестно и непочтено е. Второ, аз много те харесвам и с удоволствие чета ревютата ти и всичко останало. Трето, имам същия цвят бътър на Revlon, той ми е най-малко любим, защото и аз като теб обичам циклама :) но е много неутрален и ще ти отива много. Четвърто, с нетърпение ще очаквам ревюто за продуктите на Sante, имаш къдрава коса като мен, в момента съм в търсене на такива пречистени без сулфати продукти за коса и направо нямам търпение да ги пробваш, за да споделиш. Цената им също много ми допадна :) Пето, ружът е страхотен цвят, да е жива и здрава сестра ти :)) Приключвам с дългия си коментар, много поздрави и целувки, Мая :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз много харесвам клиповете ти в Youtube и гледам всеки един от тях, не спирай да ги правиш заради няколко негативни коментара!
    Винаги се чудя как добре ти стоят толкова тъмни цветове червила ама наистина много ти отиват :))
    И като последно искам да видя снимки с лака на Essie ако може :)

    ОтговорИзтриване
  3. Може, може :)) Благодаря за милите думи! Не съм решила да спирам с клиповете, но наистина малко ми натежа с последните въпроси и затова с се придържам за тези покупки в любимото ми доста по-непублично място блога ;) Хора всякакви.. само това ще добавя :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ами не са всички добре възпитани, колкото и рязко да прозвучат тези ми думи, но не мога да кажа на черното бяло. Знам, че много ме харесваш.. направо титла за най-чест коментатор ти присъждам ;)
    Лип бътъра е точно нещо доста по-блестящо от естествения ми цвят, но ми харесва. Може би, и понеже заради теб искам много да имам едно такова червило и сега му се радвам :) Жени има същото и тя така харесва консистенцията, а цвета и идва блестящ :)
    Не знаех, че си къдрава :)) Като soulmate си ми вече ;)
    О, да, и аз съм и мега благодарна! Поздрави и на теб.. най-сърдечни :***

    ОтговорИзтриване
  5. И аз много те харесвам,Мариетка,както и блога ти.Много хубави публикации и снимки правиш,....и видео клипчета!Много искам да си купя такава био козметика-в София къде мога да я намеря,ако знаеш?!

    ОтговорИзтриване
  6. eee mnogo jalko shteshe da se poluchi strahotno klipche da razkajesh za tqh :( vinagi sum iskala da porucham na nqkoi kozmetika ot chujbina....

    ОтговорИзтриване
  7. Ася, ти си ми отговориш редовните последователи и знам, че би се радвала... Също и аз. Покрай клиповете започна да ми допада да споделям за придобивки ;)
    Иначе имам материал и за канала, даже още утре ще пусна нов клип ;)
    Аз също до сега все безуспешно поръчвах на приятели, но сестра ми е по-близка до мен и ми разбра добре поръчките :))

    ОтговорИзтриване
  8. e kak ne pri polojenie che imash dar slovo i ti se otdava i kamerata te obicha :) vinagi obicham da gledam novi klipcheta i to na nashite bg vlogurki...chujdite sa prekaleno mnogo i v edin moment ti pisva da gledash neshto koeto ne mojesh da otidesh da si kupish :) poradi lipsata na sestra sprqh da si poruchvam na priqtelki ;)

    ОтговорИзтриване
  9. О, благодаря, благодаря :)) Права си, че родното си е най -добре, но пък чуждите зарибяват ;) Това за сестрата ме разсмя искрено ;дд

    ОтговорИзтриване
  10. ААА, много готини нещица! Въобще не обръщай внимание на злобните коментари, ами продължавай смело с клиповете, защото се справяш много добре и ми е адски интересно!
    P.S Ще се радвам да се видим когато дойда във Варна другия месец :)

    ОтговорИзтриване
  11. О, да :)) Ще се видим.. знам, че ще си по за постоянно ;)
    Спокойно активна ще съм с клипчетата.. Само по-малко с покупките в тях ;)
    Благодаря ти за милите думи! :)))

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотни неща!! Честити. Ружът на МаксФактор и червилото на Ревлон изглеждат брутални :))) Да си ги ползваш със здраве и въобще не обръщай внимание на злобните коментари - винаги ще ги има , когато правиш нещо добре :*

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!