Max Factor Clump Defy спирала [ревю]

Продължавам да добивам още опит със спиралите на Max Factor, който е бранд добил голяма популярност благодарение на тези си продукти. Можете да надникнете в една стара публикация писана за друга тяхна спирала, която ме впечатли, а днес ще ви представя Clump Defy.

Тя излезе миналата година, ако не ме лъже паметта, и безспорно има интересно извита четка. Не можах да устоя на факта, че гребенчето е и пластмасово и да, не бих ползвала опредлението гумено, защото на усещане е наистина доста твърдо. Предполагам се води силиконова четка, а аз със тях се сработвам най-добре. С моите нормално дълги, сравнително гъсти и леко извити мигли добри резултати се постигат повече с тези четки.

Обръщам внимание и на доброто количество от 13,1 мл и удобната тумбеста опаковка. Според мен е много стилна и лилавия цвят е приятен за окото.

С моите мигли спиралата постига един чудесен резултат, но не може да бие изявения ми от вече повече една година фаворит на Bourjos. Забeлязвам, че доста издължава миглите, разделя ги добре без да прави много драматичен обем и цвета не е точно наситено черно, а леко матово и сивеещо. Позволява напластаване и дори, честно казано, този и плюс ме грабна в нея, защото самия туш не засъхва, така че после трудно да добавя нов слой. 

За през деня ми е достатъчна, но за вечер бих предпочела нещо повече. Специално с четката не прилагам някаква техника. Напластвам и сменям страните на случаен принцип.
Най-доволна съм, че в това горещо и задушно време спиралата не ми се разтича и затова ще залагам на нея до края на сезона.

Цена: 23.80лв
Количество: 13,1мл
Можете да намерите в: дрогериите предлагащи марката

2 коментара

  1. Решила съм да я пробвам. Със спиралите на Max Factor рядко оставам разочарована :) Дори в момента ползвам Excess Volume и много я харесвам :))

    ОтговорИзтриване
  2. А, аз тази на Лореал :)) Също и по възможност още една на Max Factor ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!