Непознатият..



Второто предизвикателство на Bioderma първоначално наистина ме хвърли в дълбоки размисли.. Какво ще рече "предизвикателството на непознатият"? Е, не можах да отгатна, а и те изненадаха всички участници с напълно новия си продукт, който наскоро бе презенриран в София на събитие, на което не успях да присъствам, но се почуствах там чрез постовете на няколко мои колежки в блог пространството: Поли, Теди, Mirsea.

Героят за днешното ревю/първи впечатления е Bioderma Sensibio Tolerance+. Накратко това ново кремче на Биодерма обещава освен хидратация,( която е жизнено важна за всеки тип кожа и подчертавам момичета не я забравяйте,)да успокоява бързо кожата и да укрепи защитната функция на кожата. Не съдържа парабени, консерванти и е некомедонен, хипоалергенен продукт. Препоръчва се също така за грижа след естетични процедури и за нетолерантна и алергична кожа, която страда от постоянна реактивност към външната среда и козметични продукти.
Страхотно! А, сега нека споделя с вас моите отзиви:
Аз лично оценявам себе си, като перфектният човек да тества продукта им.. Не ме е страх от непознатото, а тъкмо обратно- винаги съм готова да рискувам.. Имам супер чувствителна кожа, откакто съм се родила и понякога ме влудяват капризите и.. В момента през това конкретно лято на 2014 имам силната нужда от нещо леко заради променливото време, което мени често настроенията на моята кожа.. На пук на чувствителното ми лице обичам да творя всеки ден с гримовете си върху него, а в последно време слагам всичко от до, въпреки че е горещо през по-голямата част от времето :)

Много одобрявам идеята с помпичката дозатор, защото до сега не бях изпитвала такова удобство с изкарването на нужното количество за цялото лице. Самата опаковка се усеща много стабилно, повърхността и е матирана, има отделна капачка и крема пристигна поместен в картонена кутия. Не ми харесва липсата на състава или поне аз не го открих нито на флакона, нито на кутията. Много мистериозно :)

 Към ден днешен мога да потвърдя, че направо се родих с Bioderma Sensibio Tolerance plus, защото самата му консистенция е толкова лека и направо бива изсмукана за секунди от кожата, че редовните ми тревоги относно тежки кремове+омазняваща се кожа+тежкото лятно време бяха забравени. Веднъж дори ми се наложи за малко да задържа кремчето на пръстта си, защото бях пропуснала стъпката с нанасянето на тоник и той мигновено попи и аз трябваше да изпомпвам още мъничко :дд Определено не чувствам крема тежък, но за сега съм преминала отново само на нощна хидратация, за да не предизвиквам много мазната ми кожа в последните дни. Първоначално слагах и сутрин и вечер продукта, но много бързо усетих, че доста трайно хидратира и няма нужда да прекалявам за момента. Хареса ми и как не ми излязоха пъпки, така че си паснахме бързо и не сме имали период на нагаждане. Добра основа е и за грим и не оставя слой или лепнещо усещане.

И нали ви казах по-горе.. Обичам да бъда предизвиквана особено, ако е свързано с неизвестното и този път историята имаше добър край. През втората част на предизвикателсвото на Биодерма, лично аз се запознах с продукт, който никога не бих погледнала, но случайно се превърна в крема, който търсех :)

Цена: 32,18лв за толкова го видях аз ;)
Количество: 40мл (за сравнение обикновено кремовете са с по 30мл)
Можете да намерите: В почти всяка аптека.

7 коментара

  1. Чудесно ревю, първата снимка много ми хареса <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тя е единствената нетедактирана и изцяло направена с ефекта от фотоапарата :) Единствено добавих надписите. Такива думи от талант, като теб значат много за мен ^^ Благодаря!

      Изтриване
    2. Харесва ми има мнoго контраст и розовко. А за надписа мога да те посъветвам:
      https://www.google.bg/search?q=never+use+black

      Изтриване
    3. Благодаря! Ще разгледам ;))

      Изтриване
  2. Наистина много хубави снимки и ревю :)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей,
    За съжаление крема няма ув филтри :(

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!