Maybelline Forevergreen лак за нокти [ревю]

Днес планирах да пусна видео, което реших, че ще оставя за утре. От доста дни имам идея да снимам лака, който нося напоследък много и обожавам, обаче времето тук бе ужасно и снимки на плажа бяха немислими. Като си говорим за плаж, аз живея във Варна и да, обичам си морето и е немислимо за мен да живея в град без море, но всяко лято нямам онова огромно желания да ходя да се пека.. липсва ми ентусиазмът, който притежават гостите от другите кътчета на света или страната. Обикновено със семейството ми правим първите си бани заедно със приятели, които си нямат такива природни дадености и това им е първото място в списъка за места, които трябва да посетят.

И ето ги моите супер бели крака, за които не тая надежди, че ще станат леко шоколадови в края на сезона. Аз съм, може би човека, който, ако срещнете лятото никога няма да повярвате, че живее близо до морето :Р 
Имам си летен цвят на ноктите.. това ми стига :)
Лак е от серията на Maybelline, която обещава, че цвета ще се задържи за седем дни на ноктите. Напълно неоправдано твърдение при моите доста тънки плочки. Маникюра ми с лака трае някъде три дни преди да почне да се бели и да му дойде редът за смяна. Одобрявам широката четка и широкото гърло на шишенцето, което е в пъти по-удобно от това на бутилчиците на Essie. Консистенцията е кремообразна и доста плътна. Има си и собствен блясък, което би ви спестило топ лака, но аз нанасям. На снимката долу съм без и съм сложила само един плътен пласт от лака.
Извинете цикламените точки на артиста у нас a.k.a. по-малката ми сестра изявяваща се, като маникюрист напоследък и наклепала доста от лаковете ми :)
Цвета е феноменален. Става ми лятно на душата, като си погледна ноктите дори и да вали :)
Трябва да купя още лакове от тези, защото този доста ме впечатли, а си го взех само за експеримента ;дд
 Малко снимки на кучето, което е пълен плувец вече:






#дазаспишподмасатаследългаразходка ;дд

  Надявам се да съм ви пренесла малко чрез публикацията на морето. Днес имаше слънце и бе перфектно за разходка :)) Успешна седмица ви желая :**


6 коментара

  1. Този цвят е един от любимите ми целогодишно!
    Много хубави снимки, вече многооо ми се ходи на море.. но ще си почакам още до отпуска :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще чакам снимки и на твоите любими лакове :)) Благодаря!

      Изтриване
  2. Разкошен цвят, страхотни снимки и кучето е много сладко :)

    ОтговорИзтриване
  3. Оф как ми се доходи на плаж! Така завиждам на това куче! Цветът на лака е много хубав.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да се надявам тия дни и аз да успея да се потопя, като него в морето :) Да наистина е красив цвят.

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!