NYX HD Eyeprimer [ревю]

Много обичан продукт по българските форум среди и лично аз го харесах, но не мога да го посоча, като перфектият праймър за мен в това топло време в предвид супер мазните ми клепачи. Все пак съм решила да споделя впечатленията си и моля да не се мисли заради първото ми изречение, че не харесвам продукта. Напротив! Една от най-добрите основи за сенки, които съм опитвала е.

NYX HD High deffinition eye shadow base исва в тубичка с апликатор, като на гланц за устни. Дали това е хигиенична опаковка ви оставям сами да си прецените, защото за мен бурканчетат, в които се бърка са по-големият страх, но пък не си спомням да съм нанасяла грим на очите с мръсни ръце, така че аз одобрявам опаковката. Плюс е и череният цвят с бели надписи, супер изчистено и семпло.
Консистенцията е течна, удобна за разстилане с пръсти или четка без да става на петна и черти, както ми се е случвало с други бази за сенки. Цвета и е подходящ за супер бялата ми кожа с розов подтон и е със сатенен завършек, не матов, но пък на клепачите слабо личи. Не е плътна база и не прикрива вени. По-прозрачна е и странното при нея е, че щом се нанесе ведната трябва да се почне с ползагането на цветовете, защото иначе започва да се събира. Неподходяща за самостоятелно носене със сигурност, ала все пак не скрива нищо по клепача, така че аз едва ли бих тръгнала с нея само. Освен за експеримент, разбира се. 
Сенките веднага залепват за нея, но е удобно да се блендират и смесват. На снимката съм нанаесла от най-левият край сенки без основата, основата и сенки върху основата, за да ви покажа, че грабва цветовете и ги прави по-наситени.
Пропуснах най-важното. За добри резултатаи с базата е нужно минимално количесво. Една капка за двете очи. Иначе при мен става много и се събират сенките след шест часа. Точно обратното е, ако сложа малко. Всичко издържа до края на деня, когато и да е той :)
Мисля, че лично аз ще си я доизползвам зимата, защото тогава кожата ми не е толкова мазна и тази основа за сенки би ми харесала още повече.

Базата можете да закупите от магазин "Златна рибка", ако има такъв в града ви или от онлайн магазина на NYX България за сумата от 13.95лв.





6 коментара

  1. Страхотен пост! С това сладко изкушение ще ме накараш да прекъсна козметичната ми диета :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз я имам, но май по-скоро изсушава клепачите ми...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възможно е. Знаеш ли, не се бях замисляла, но ако накрая излезе така ще обновя ревюто.

      Изтриване
  3. И аз съм с мазни клепачи и почти нищо не върши работа. Най-добри бази за мен са сенките в бурканчетата на Chanel и Clinique Lid smoothie. Сега тествам Clinique Chubby Stick for eyes и май също ще се окаже добър за мазни клепачи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами мисля, че при мен нещата се промениха с откритието не само на добри бази, а и сенки, както при теб. Миналото лято карах само със фдт и отгоре сенки на Wet n Wild. Тази комбинация ми е желязна и нищо не помръдва дори и след най-задушната дискотека :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!