Купих отново... #1 // The repurchased ones #1



Въпреки че съм бюти блогър и страстен посетител на повечето козметични магазини, аз все още съм запазила и поведението си на верен потребител. В последните месеци, наред с новите изкушения, в пазарската ми чанта се наместиха и доста стари любимци. Определено имам още продукти за показване в тази рубрика, но днес ви подготвих една първа порция от тях, защото мисля, че доста от тях получиха ревюта преди известно време и останаха забравени. Ето ги и тях:

1. Bioderma Sensibio H2O - мицеларната вода, за която писах този месец и подробности за това можеше да прочетете тук. Минала съм през две големи разфасовки, а на мини или травел размера им изгубих бройката. Някак все успявам да се сетя за нея и да я купя пак. Както казах много пъти, тя ми успокоява кожата, а иначе в момента леко прашасва на тоалетката ми, защото използвам коренно различен метод за премахването на грима ми и всъщност този път опирам до употребата на само един продукт, така че скоро едва ли бих била толкова редовна с нея както преди. Шише номер три ще ми е запас за дълго ;)

2. Catrice clear eyebrow gel - купувам пак и няма да се впускам в пробвания на нови гелове за вежди поради простата причина, че този за мен си върши работата. Сресва и подрежда косъмчетата, както и задържа положението и пудрата нанесена под него за дълго. Веждите ми в състоянието, което съм ги привела сутринта, чак до момента на цялостното сваляне на грима.

3. Macadamia Oil Leave in cream- с продуктите за коса имам шанса да купя много само през една година и редувам различни, но пък е добре да имам познат продукт, на който безспорно да разчитам да я стилизира добре. Всъщност това е мини размера и той ми стига за много дълго време, защото ползвам количество не по-голямо от две грахови зърна за моята вече доста пораснала коса нуждаеща се от много влага заради къдриците. Случи се така, че опитах и версията за къдрава коса, която в началото не харесвах, но всъщност тя фиксира по-добре къдриците ми и буквално четка не може да им промени формата, както по принцип се случва и затова рядко реша косата си в стремежа си да не и придам ефект разплетена кошница.

4. Bourjois Volume Glamour MAX Definition mscara- знам, че всички имаме различни мигли, които търсят една спирала да покрие известни критерии/нужди, обаче моите срещнаха The one. Ето точно заради тази спирала хората около мен живеят в заблудата, че нося често изкуствени мигли :дд, което всъщност ме прави и добро рекламно лице на бранда, защото съм навила доста хора само с ефекта на себе си да си я купят и те. Още снимки с нея тук.

5. Urban Decay De-slick spray- нищо, че се стопля и на кожата ми уж и предстои поредното бурно омазняване в жегата. Не! Това лято съм се подготвила от рано с голяма бутилка на този финиш спрей, който спасява целия ми грим от опасността да се свлече. Ако не вярвате надникнете тук. Силно обмислям за зимата да пробвам по-леката версия, защото това чудо предпази грима ми и на изпращането, когато избухнах в плач, а аз направо сякаш си изливам душата с моите от край време големи сълзи. Нямах време да коригирам, а никой не заподозря.. дори и аз :дд

Определено имам още продукти, които винаги бързам да си купя, когато свършат, но за днес толкова. Очаквайте следващите пет скоро!

А, Вие какво си купихте отново? Ще се радвам да ми оставите коментар :)

10 коментара

  1. Днес си получих глосовете на Tanya Burr 3 бр, засега тази покупка ми стига :) хахах честити и на теб :) този спрей много ме заинтригува, от няколко дена навсякъде го срещам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, искам ги и аз, но одържам за момента покупките :) Мерси! На теб също да са ти честити! Спрея го препоръчвам, ама прочети предварително отзиви и избери пасващия ти вариант. Знам, че не си с много мазна кожа :)

      Изтриване
  2. Честити покупки. Спреят изглежда да е хубав продукт, лятото наистина е трудно с влагата и жегата да ти се задържи нещо по лицето. Аз съм лек скептик за подобни продукти (все още).
    hellovixi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, те не са купени сега, ама реших да пусна такава рубрика в блога :)) За въвеждащите думи нещо не ми идваше въведението, а снимките ги правих много отдавна. Мерси! Ами аз пък съм против базите за лице. По-голямата част са само бъкани със силикони и не ми се ше да си тормозя така лицето макар и например за специални случаи, а този спрей е прекрасен продукт :)

      Изтриване
    2. О да базите и аз не ги тача, стават само ако ще се снимаш или за нещо по-специално. Лятото за мен е сезона за по-малко грим най-много лек гланц и малко спирала, а слънцето прави кожата идеална по това време от годината. Като се сетя сега на жегата как ще започне да ти се стича лицето ако си с база или някой по-тежък фон дьо тен и настръхвам. Като се сетя ползвам термална вода сутрин преди да тръгна.

      Изтриване
    3. На мен термалните ми допада за освежаване и премахване на пудрения ефект :) Не мисля, че фиксира грима. Тези спрейове са друга бира :))

      Изтриване
  3. Macadamia Oil Leave in cream май и аз трябва да го пробвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен много ми допада. И ми помага в изправянето ;)

      Изтриване
  4. Ох , чудя се и аз дали да пробвам гела за вежди .. Не съм пробвала такива продукти до сега и веждите ми не са от най-буйните .. но толкова добри отзиви има за него ,че много ме изкушава :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз ти казвам да ги пробваш, защото е най-добрият за мен :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!