Най-комфортното червило за носене или Too Faced La creme Fuchsia shock


Окей.. Може би, мъничко се поувлякох в покупките на нови червила и уведомявам предварително, че ще има много отделно посветени и общи публикации за всички тях, защото нали знаете, че това ми е най-най-най любимият продукт от декоративната козметика :)

Никога не съм си представяла, че ще харесам толкова едно червило, както се случи с La creme Fuchsia Shock на Too Faced.
Формулата на техните La creme червила си е, ама точно кремообразна съдейки по моето. Супер лесно се нанася на устните, както често сравняваме блогърите, като масло,  и не предлага от най-прозрачното покритие, а по-скоро има претенции за пълно. Забелязах, че освен, че с два-три слоя се постига още по-добра наситеност на цвета, чак до пълна, червилото се намества на устните и леко потъмнява. 

Това, което най-много харесвам в него е, че:
а) Има благо приятно действие на устните ми и на всички мои читатели със сухи устни препоръчвам да си го запишат това и да запомнят червилото. Това автоматично означава и, че няма да има проблем, ако сте забравили да ексфолирате устните си и няма шанс червилото да подчертае този проблем. Точно обратното ще работи във ваша полза.
б) Макар и тип мазно червило не е от най-нетрайните, ако не ядете :) И тук го няма и проблема със.. " ако говоря много ще се изпари".
в) Прави устните много сочни. Според мен няма нужда от гланц отгоре.
г) Има лека миризма на бонбонки, която си е доста деликатна.
д) Цвета, защото обичам ярки цветове и неслучайно избрах това цикламено. На мен по принцип всичко розово ми стои и залитам доста по fuchsia нюансите. А, иначе самата серия La creme предлага голям избор от цветове, както неутрални, така и по-силни цветове... като този :)
е) Опаковката е стабилна и изчистена.

Сега се прехвърлям към отрицателните точки, защото, колкото и да му се радвам на това червило в момента то:
а) Цапа! Всяка една чаша, от която съм отпила носейки червилото неминуемо остава с отпечатък от него.
б) Свършва бързо. Да, любимо ми е и го нося често, но започва да ми се реве всеки път, когато погледна със каква скорост заминава. На снимката горе съм показала как изглежда след пет-чест пъти носене.
в) Цената, макар че очевидно съм я прежалила, за да си го купя. В lookfantastic.com е 22.33 евро. От там си го купих аз, но знам, че се предлага и в българската Сефора. Все пак не очаквам някаква по-ниска цена. Сравнявайки обаче с други, които притежавам, за мен спада в средната категория и нека не заравяме, че има и брандове в дрогериите, които имат потресаващо високи цени на червилата си :)

Обобщено: Отдавна не съм била така силно развълнувана от продукт. Исках до известна степен да опитам тези червила много, но не очаквах, че първата ми среща с продукт на Too Faced ще ме накара да мечтая за още техни продукти. Мисля, че определено не е най-скъпото червило на света, както по-горе посочих няколко факта и би било чудесно за дамите със сухи устни, защото неговите хидратиращи свойства ги усещам и след като цвета се е изтрил, което всъщност според мен го прави наистина най-комфортното червило поставяно на моите устни. 
Сложих го на изпращането си в три вечерта и до три сутринта повторих три пъти червилото, а вкъщи бях толкова изморена, че не спазих ритуала си с балсам преди лягане и на сутринта бях много изненадана, че усещам мекота, като след балсам.


Можете да видите още снимки как стои цвета на моите устни  в тази публикация. Призовавам Ви да ми напишете в коментарите кое е вашето най-любимо червило в момента :)
Пожелавам Ви приятен ден!









10 коментара

  1. Изглежда като Revlon Lil Butter, а те са доста по-евтини. Ярките им нюанси са супер хубави, а светлите са малко не в час, обаче :) Силно ти препоръчвам да ги пробваш, дори с доставката не излизат май над десетина паунда. И имат доста яки розови :) А моето любимо в момента... Пак Revlon, но стейновете им (преоткрих старите, от новите не успях да харесам нюанс) :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Revlon бътърите ми изглеждат доста по-балсамести, а както казах това има доста добра покривност ;) От старите пък аз нищо не харесах. Но новата матова линия е много моя..жалко само за липсващите цветове, които се моля да внесат у нас. Просто е от комфортните матови червила и цвета си го обичам :)
      Със сигурност ще потърся Revlon lip butters :))

      Изтриване
    2. V Elitis v Sofia ima okolo 8 cvqta na matte balmovete, ne znam dali vsichkite sa tolkova.

      Изтриване
    3. Общо десет са, а тук на всички места продаващи марката са внесли едни и същи цветове. Аз също купих моя балсам от Елитис.

      Изтриване
  2. Моето любимо в момента е на MaxFactor от тези балсамните :)) Много нежен и пролетен цвят. Също е доста хидратиращо :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам за кои точно говориш да са балсами на Mac Factor, но мисля, имаш предвид серията Color Elixir, която никак не е лоша и е време и за тях да пиша, защото са добър съперник на високия клас. :) Чудесен избор!

      Изтриване
  3. Моите любимци са Rimmel-In Love With Ginger, Rimmel Apocalips-Nova, Bourjois Rouge Edition Velvet 06

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Твоите любимци са и мои :)) Харесва ми вкуса ти :)

      Изтриване
  4. Аз харесах много този цвят като си купувах моето в Сефора. Бях намислила да го купя, но после се скапа опаковката на моето червено и толкова други изкушения има, че едва ли ще стигна до него. Цветът е много красив обаче!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Спомням си тази история :( Много внимавам с моето. нали е супер мазно и щом се затопли така се топи и затова винаги го държа на тъмно и хладно място.

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!