Подаръци и изненади от Shiseido


Винаги съм се оплаквала от моя лош късмет за печелене на игри. Все пак никога и не се отказах и да си го пробвам, така че против на моите очаквания явно звездите най-сетне се бяха наредили правилно и бях изтеглена в сред първите спечелили в провелата се на скоро игра от Shiseido Kiss and tell.


Отново ще им благодаря, защото отношението им и целия жест с подаръка надминаха представите ми. Очаквах си с нетърпение единствено глоса,  който спечелих и е едно от най-новите предложения от бранда. Той пристигна в торбичка с логото на марката, където бе положен в красиво несесерче с розово-златен цвят. Изненадата ми не спря до тук, защото всичко бе допълнено със мострен размер от лаковете им за устни и книжка с диск, съдържащи полезна информация за червилата и гланцовете, които марката предлага и са с формула тип лак.

Ако сте редовен читател сте забелязали, че в блога липсват публикации за гланцове, а и самата аз залагам главно на червила. Случва се да понася малко, ако съдбата ме срещне с нещо интересно, както и се случи с Shiseido Lacquer gloss.
Това, което ме отблъсква в гланцовете е да са лепкави. Не усетих лепкавост от гланца на Шисейдо нито веднъж в многото пъти, през които го носих. Предпочитам го за дните, в които окото ми не търпи много цвят върху устните. Колкото до цвета, искаше ми се да забележа по-добра пигментация, но уви, като един традиционене гланц придава на устните лек тон, а самият блясък е това, което ги кара да се откроят повече. Лично аз съм пестелива със слоевете, защото стъкленият блясък, който се получава с няколко пласта е нещо извън моя стил и харесвания. Сигурна съм, че има и такива от вас, които биха му се зарадвали.
Опаковката е компактна и изчистена, а апликатора от онези, които са леко широки и изваждат достатъчно количество за нанасяне.
Цялостно гланца е повече от прекрасен.. Просто аз не се паля по този тип продукти :)

Сега се прехвърлям за малко и към миниатюрата на красивията червено-оранжев нюанс, защото той събуди в мен леко противоречиви мнения. Безспорно най-комфортният лак за устни.... Не лепне, не се разтича, има достатъчна пигментация и не седи прекалено изкуствено на устните с блясъка си. Има голяма трайност. След първото хранене обаче се изтрива, но аз нямам против, защото остава лека следа на устните. Това, което обърка мнението ми за него е, че през един от дните с него ми се наложи да говоря много и буквално за два часа се бе свлякъл и доказа, че не изчезва много равнимерно... Също и не понася достатъчно разговори. Предстои ми да го нося още. Желаех да споделя това, защото в листа ми с желания присъства един красив цвят ит тези червила, а може би тази проба е решаваща дали ще го притежавам.

Ще завърша поста с кратко пожелание... Желая Ви успехи в бюти игрите и да изпитате същото удивление и наслада от подарък, като моя ;)





8 коментара

  1. Аз пък си нямах несесерче :( Ама пак съм супер щастлива от наградата - един от най-сигурно отиващите ми нюанси избрах. Не знам кога ще успея да стигна до писане за него в блога, но съм очарована! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може и да е било и заради лудият ми късмет онзи ден ;-) Шегата на страна, но интересното при получаването е, че си получих подаръка от един доста гостоприемен магазин за висок клас козметика, който винаги с удоволствие посещавам ;) Предполагах, че ще ми пратят просто чрез куриер нещото ;д
      То и аз напоследък съм се видяла в чудо от нови неща, но ще се изредят всичките няма къде да избягат особено добрите сред тях ;)

      Изтриване
  2. Много са хубави и двата цвята <3

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за ревюто, даде ми много ценни насоки за размисъл

    ОтговорИзтриване
  4. Ох, несесерчето!
    Честити да са ти! ;) <3

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!