Синьо на ноктите с Essie Bikini So Tiny

От доста време не съм показвала в блога някой любим цвят лак. Разбрахте вече за голямата ми лакова любов с  Essie  и понеже явно съвсем не мисля да им изневерявам, едно от последните ми любими попълнение е отново тяхно. Все пак се пригответе за края на ревюто, защото имам да ви покажа и по-бюджетен двойник :)


Именно заради двойника се влюбих в цвета. Бях се отказала, че ще внесат Bikini so tiny у нас. Той е от доста назад във времето колекция. Мисля, че в чужбина се открива по стелажите на  Essie, но нали знаете у нас марката все още набира скорост и не можех да имаме големи очаквания. Миналият петък бях приятно изненадана с влизането ми в новият Елитис във Варна и по-точно от стелажа на Еси, който се намира  на крачка от входа. Погледа ми веднага се спря върху лаковете на горния ред, където винаги е подредена колекция за сезона на марката :) Грабнах веднага светло синия цвят с малко фини брокатени частички, защото си беше чист късмет и сбъдване на едно от желанията ми в wishlist-а.


С няколко снимки ще добиете представа как изглежда:












Bourjois Adora Bleu

Двойникът е на Bourjois (заглавието е линк), които същи имат добри лакове според опита ми с тях за момента. Миналата пролет тази серия се лансира и пуснаха лаковете за по пет лева, а качеството, което получих после бе феноменално. Всъщност той е по-покривен. Разлика в цвета има и тя е, че е този е по-сигнален и се забелязва, докато на Bikini so tiny е леко сивкав и седи по-неутрално. Ако на ръцете си носите и двата не може да се установи голяма разлика още повече, че частиците на Bikiny so tiny не се забелязват на ноктите. 

Обичам ги и двата. За момента ще понося новата придобивка, която за съжаление още от сега си личи, че е от лаковете на Essie, които свършват бързо.
Ако искате да разчупите визията си с лек акцент върху ноктите, цвета не е за изпускане ;)

8 коментара

  1. Красиви цветове са! И аз много обичам Еси :)

    ОтговорИзтриване
  2. Оооо страхотно синьо!Стана ми едно лятно и нямам търпение :))
    Новата визия на блога също много ми харесва :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чакам лятото заедно с теб :)
      Благодаря! Има още работа. Исках нещо ново и за момента това ме удовлетворява :)

      Изтриване
  3. Много е хубав! Спомням си като излезе, че много го заглеждах, ама така и не се наканих да си го купя не знам защо. Иначе имам алтернативата на Bourjois, която си показала, но така и не успях да му се нарадвам миналото лято, така става като има човек 100 лака...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И с близо 30 не е лесно :) Това, което харесвам ми е постоянно на ноктите, а другото пази място в кутията :дд

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!