Моята първа палитра от INGLOT

Това е втората ми по любимост палитра от малкото, които притежавам. Не съм човекът, който носи сенки всекидневно. Да, кажем, че заради тази палитричка, ми се случва по-често вече.
Все пак тя е съставена от цветове по мой личен избор. Всичко, което избрах е в неутралната гама, каквото предпочитам аз за всекидневие  и вечерни излизания.

Три цвята са матови, единият е rainbow включващ три напълно пасващи си леко блестящи кафяви нюанса и най-старата ми сянка от INGLOT сивкаво лилаво, отново с малко блестящи частички. Тези блясъци, всъщност, си падат със нанасянето на клепача, което не е добрите черти на DS сенките на марката.



355M - напълно базисен цвят, който на моят цвят кожа е незабележим
390M- тон малко по-тъмен от предходната сянка, който придава лека тъмнина на клепача, но не толкова, че да се откроява твърде много и набива на очи. Също я ползвам за базисен цвят :)
342M- ето този цвят вече напълно може да използва за подчертаване на сгъвката на окото. Може би, щеше да е по-добе да бях избрала една идея по-топло кафяво.
125R- ето с този рефил не спирам да си играя и правя различни комбинации. Доброто съчетание на трите цвята е неоспоримо и с тях могат да се създадат както ежедневни така и по-вечерни визии, ако сте фен на естественото разбира се.
DS 502- пепеляво лилаво с доста блясъци, които както споменах не се задържата много на клепача. Първоначалната ми идея за цвета беше друга и доста см се борила с него да го харесам, така че използвам основно за опушен грим. Седи доста тъмно и сивкаво, лилавото някъде се губи на моя клепач.

Ето, колко са пигментирани сенките. Дори само с леко докосване се вади наситен цвят. Както се вижда палитрата ми, като недокосната. Просто малко количество е достатъчно и предполагам дълго ще си я ползвам предвид, че количеството на рефилите не хич малко.


Цвета от смесването на трите нюанса от rainbow-сянката


и трите поотделно.
И да добавя преди да заключа...  
  • Прашат си се мъничко, когато загребвам, не е страшно и не отива там, където не трябва. Добре се преливат. Лесно без проблеми и позволяват напластяване.
  • Опаковката е доста стабилна. Усеща се тежичка главно заради стъкленото покривало. То се затваря плътно с магнитите във всеки един от ъглите. Доста добър дизайн са измислили от INGLOT. Поздравявам ги.Сигурно и изчистено!
  • За трайност мога да говоря само с база, защото аз съм с мазни клепачи и не я пропускам. За мен е задължителна.
Определено препоръчвам сенките на INGLOT. Идеяата да съставиш сам палитрата си е страхотна, а и се избира от голяма цветова гама. За мен тези сенки си оправдаха напълно инвестицията :)

8 коментара

  1. Рейнбол сянката изглежда супер! Аз имам 115R - три лилави матови нюанса отскоро и ми допадат, само да не се прашаха толкова :)
    Поздрави,С.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С прашенето нямам проблем. Задължително трябва да огледам другите рейнбоу сянки, защото не очаквах толкова да ми хареса и честно казано малко с предразсъдъци гледам към продукти 3в1 или подобни :)

      Изтриване
  2. Много хубави цветове си избрала.Rainbow-a ми хареса най-много :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Твоята палитра също е прекрасна. Ако очите ми позволяваха повече експерименти бих се навила за син цвят, като твоя ;)

      Изтриване
  3. И аз не съм пробвала 3 в 1 цветовете, защото и аз като теб съм предубедена към такива продукти! Трябва да се поправя обаче!

    ОтговорИзтриване
  4. Кой от трите цвята на рейнбола си използвала в грима с Bourjois 24H cream eyeshadow in Prune?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В края на окото най-тъмния и средния, а по целият клепач най-светлия.

      Изтриване
  5. Страхотна палитра, тези дни и аз преоткрих марката :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!