Dior Nude BB cream [ревю]



Като младо момиче желаещо все пак да слага нещо на лицето си, по възможност по-леко, реших да предам фон дьо тените и се насочих към супер нашумелите ББ-кремове :)
състав
Този специално беше доста обсъждан и то само позитивно щом се появи на пазара и се бях зарекла, че ще го тествам, за да видя дали е това, което търсех за моето лице.

Никак не сгреших с този ББ-крем. Това, което харесвам най-много в него е, че не е с матов финиш. Честно казано винаги съм следвала съвета, че за хората с мазни кожи е препоръчителна матова база, за да може тя по-дълготрайно да спира лъщенето и сред отделението за бази където държа козметиката си, само матови могат да се открият.

Някак си ми светна в началото на есента, че по някаква причина матовите бази леко ми подчертават и малките пъпки. Лицето бе с идеално изравнен тен, но някак релефно. Мои впечатления не гарантирам за всеки. Споделете, ако мислите по същият начин??


От хубавата и стабилна помпичка на тубичката с продукта излиза сравнително доста течна текстура. Нанасям количество от едно изпомпване и ползвам пръстите за целта. Един от плюсовете на ББ-кремовете и новите им последователи СС-кремовете е, че са пригодени удобно да се нанасят с помощта на ръцете ни и четката е пожелание. С Dior Nude BB cream направо забравете за нея, защото крема разкрива пълната си хубост, ако се втрие и размаже добре с ръце на лицето :)
И... финишът за мен е идеален. Определено озарява лицето. В същото време покритието е леко и по-сериозните белези имат нужда от коректор. Всичко, което търся в продукта!
Добавям, че е и изненадващо траен, като за този тип продукти :)

Една от най-любимите ми покупки за годината и откритие. Препоръчвам на тези, които могат да си позволят цената му и съвпада с техните критерии за ББ-крем или просто по-лека база :)

4 коментара

  1. Кожата ти наистина изглежда страхотно с този бб-крем.Само цената му да не беше такава :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да така е :( Но, като го тествах преди да го купя знаех, че ще си заслужава инвестицията.

      Изтриване
  2. С какво червило си на последната снимка?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. http://murfeishun.blogspot.com/2012/12/19-days-til-christmas-chanel-rouge.html нанесено леко и за съжаление този цвят вече не се продава ;( Може да погеднеш за подобни цветове при други марки. Сигурна съм, че има подобни ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!