Bourjois 24H cream eyeshadow in Prune


Получих, като подарък един от цветовете от най-новите сенки на Bourjois, които скъпи мои не са традиционните кремообразни сенки, а както на самият етикет си пише са cream to powder. Това означава, че веднъж нанесени на клепача ви постепенно консистенцията им ще стане пудрена.
Макар да имам единият най-тъмен цвят се оказа, че той е доста удобен за носене и не съм спряла да експерементирам с него, а на снимката по-горе е любимият ми начин за съчетаване с тази сянка. 
Prune е кафяво-червеникав цвят, в който има и лилаво. Другите цветове също са добре подбрани. Доколкото разгледах предлагат се: розовеещо шампанско, сребристо, зелен цвят тип каки, златисто и тъмно синьо.
Това което не мога да отрека, като голям плюс на крем формулите е, че с тях грима става по-бързо и ефекта винаги е хубав. Доста приятни са за опушване Bourjois 24H cream eyeshadows и не изискват големи умения. Перфектно за забързаните момичета ;)
Колкото до трайността 24 часа, за която често марките се пресилват, защото малко от нас носят толкова време грим. Нека все пак ви посъветвам да сложите база за сенки под тях, защото без нея постепенно избледняват през деня, въпреки, че не се събират в гънките.

Като цяло страхотен продукт! Препоръчвам, защото е различен и цвета, който имам аз е уникален :)
В момента тече намаление на сенките в дрогерии Лили. Можете да се възползвате :)

8 коментара

  1. Нещо не можах да си харесам цвят... Но започвам да се зарибявам все повече по такива текстури (и като на татуировките на Мейбълин) - много бързо се работи наистина с тях, а и няма разпрашаване, четки и други подобни нелицеприятни за рано сутрин неща :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, ако не ми бе подарък цвета, нямаше да ги загледам, нито пък купя. Заглеждах повече розовото, но в крайна сметка сестра ми решила, че нямам такъв цвят и време да спра да се гримирвам със светло и този грабнала. Много се радвам, когато чрез определени подаръци някой ме изкара от комфортната ми зона ;)
      Като говорим за татуировките на Майбълин време да си купя бронза. Като ги пуснаха си взех други два цвята, с които бързичко се разделих и не знам поради каква причина взех тях, а не всеизвестният и много хвален цвят. Бих си поиграла и с други кремообразни сенки, но смятам да спра покупките на този тип продукти, защото имам пре достатъчно за моите нужди ;)

      Изтриване
  2. С какъв друг грим си на снимката?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лице:Clarins Instant perfecting touch, Dior Nude BB cream, Maybelline Fit me corrector, съвсем малко кремообразен руж на YSL
      Очи: INGLOT Rainbow eyeshadow 125, Revlon Lash Potion mascara, catrice eyebrow kit&gel и сянката на Bourjois е главно в края на окото.

      Изтриване
  3. Кои цветове на Инглотските сенки си използвала и какво ти е червилото?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. INGLOT Rainbow eyeshadow 125 и червилото е L'oreal color caresse shine in Romy

      Изтриване
  4. Цветът е прекрасен! Много ми напомня на Metallic Pomegranate на Maybelline, даже ако съдя по снимките и обясненията ти са идентични!
    Весела Нова 2014 година!
    Girl's temptations | Happy New Year!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно този цвят на Мейбълин ми изниква в съзнанието, като си ползвам сянката ;)
      Благодаря за милото пожелание! Дано си изкарала весело и ти :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!