Архитектската спирала на L'Оreal

За мен е леко забвно да си асоцирам името на 4D Lash Architect с бъдещите ми планове да изучавам специалността архитектура :)) В никакъв случай не беше това причина да избера спиралата. Тя е известна от много години, а на мен ми беше в списъка за опитване заради редица похвали.


Според мен големият плюс на спиралата е четката. Не е прекалено голяма, за да ми зацапва клепачите и самите косъмчета са гъсто разположени, така че обхвата по дължина е доста добър.
С изваждането на четчицата се забелязва, че тя е доста обогатена със специални влакънца, които се съдържат в туша на спиралат за постигане на ефект изкуствени мигли.

Моето положително мнение се спира до тук. Не е доизкусурена самата идея с допълнителните така наречени фибри, защото на мен не малко пъти ми се случва да ги почиствам изпадали около очната ми зона или бузите. С изкуственият ефект ще се съглася. Понякога повече изкуствен и от невнимание при напластяването стават направо бучици. Рискът миглите да се сплъстят съществува. Въобще малко е пипкава историята да се сложат няколко пласта. Това си е индивидуално предпочитание. Лично аз обичам да го правя.

Съхне бързо, така че е добре да не се забавя слагането на следващ пласт. Доволна съм от трайността и на мазните ми клепачи. Извивката само малко спада със напредването на деня.

Ако пуснат версия с чиста четка без фибри, бих си я взела отново без много да мисля. Все пак е добра спирала ;) Просто не е моята най-любима.

2 коментара

  1. Отговори
    1. Но за жалост ужасно много ми пада по лицето и не мога да приема спиралата да ми причинява това всеки ден :)) Предполагам, че ще я подаря на някого да я свърши до край.
      Има и водоуспойчива формула, за която не мога да коментирам. По принцип Лореал имат страхотни водоустойчиви спирали. Дано с другата формула положението да е по-добро ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!