L'Оrеаl Gel eyeliner [ревю]

Имаше време, когато бях тотално завладяна от гел очните линии. Е, старата любов ръжда не хваща и в един момент ми прищрака и си взех нова (с уговорката да съм редовна в носенето и за да не изсъхва неизползвана).

L'oreal Super gel liner Intenza се продава заедно с четчица, за да нанасяте линията с нея. Страхотно! Добро решение от марката, защото малко хора са наясно, че гел очната линия има нужда от четка и видиш ли купили бурканчето се чудят как да я нанасят.
Да не говорим, че самата четка вътре е превъзходна ;) Чертая най-тънката линия на клепача с лекота без да личи, че съм сложила нещо.


Проблемно ми е малко, че четката е с къса дръжка. Не за всеки би било минус. Въпрос на лично удобство :) Не съм изхвърлила и капачкцата към нея. Предпазва добре и мога да взема четката заедно с мен на всякъде без да се лритеснявам, че ще омаже чантата или несесера ми.



Тази гел формула по моите критерии е перфектна. Лека, наситена и добре се разнася. Магия направо! 
Не е дори матова. Имала съм доста с матов финиш. За моите предпочитания искам линията да не е с гланцов финиш, за да изпъкне повече.


Не е за подценяване дълготрайността и както самостоятелно, така и върху сенки, когато е направо бетон.


Предполагам доста от вас още овладяват очертаването на клепача с линия, което изисква спокойствие и практика. Естествено, случват се грешки и забелязах, че тази очна линия не изсъхва за секунди и щом ми се наложат корекции не се омацвам или пък не се налага да чистя всичко и започвам отначало.
Изсъхва за съвсем нормачно време, не е дълго, но не и прекалено кратко.



Открих, че в Америка (освен, че името и е по-различно от европейското) се продават и други цветове от тази гел очна линия. Надявам се да бъдат внесени и у нас, защото определено си заслужава. Горещо препоръчвам да я опитате ;))


П.П.: mannie за теб специално. Ето го и ревюто ;) Надявам се да ти е от помощ! 


4 коментара

  1. ООО!!! Само като видях заглавието и веднага скочих в блога ти!!!! Суупер!
    От много време се чудя дали това да е следващата ми очна линия, защото понякога ме мързи да чистя четки и да слагам гел, но линиите на лореал (поне тези които съм пробвала) са ми любими. За 15лв определено не е от най-евтините избори, но се надявам да оправдае очакванията ми. Благодаря за ревюто, беше ми много полезно <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хич, не е от най-евтините, действително. Но от друга страна прословутата на Мейбълин е на същата цена. Дълго се чудех между коя и понеже и аз знам, че Лореал са добри в очните линии, реших да е тази. А, и мнение върху друг продукт, а не най-често ревюираният, също е от помощ.
      Все пак ми е интересна и тази на Мейбълин, но нека стигна половината на тази и не се затрупвам с продукти ;)

      Изтриване
  2. Аз имам мейбълинската, но не взех наситено черно и сега съм хвърлила око и на тази :)
    Доста добри отзиви чета за нея и след твоeто ревю вече трябва да я купя :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Опитай я! Няма да сгрешиш ;) До колкото знам, тази в наситеното черно на Мейбълин трудно се открива у нас. Самата аз така и не я открих в тукашните дрогерии :(

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!