ТАГ: Аз обичам пролетта

Факт е, че пролетта най-накрая дойде, защото уж дойде и после пак се завърна мрачното време. Така съм се настроила на цветна вълна. Ментов лак, коралови чврвила, пастелни тонове ;) И вече не е нужно да чакам повече^^ Не ми е проблем да си нося тези неща целогодишно, просто на мрачна светлина не са така красиви тези цветове :)

Получих две покани за пролетни TAG-ове. Благодаря ви момичета! Не съм ги забравила :)Съчетала съм ги обаче в един, защото въпросите се препокриваха и само един беше различен.

1. Любим пролетен лак за нокти?
Естествено съм на вълна ментово, но това е любовта ми от миналата пролет и ще ви говоря за друг цвят. 
За да не оставаме назад с тенденциите, а и да сме в тон и с някои по-мрачните дни Essie Bangle jangle. Приятен мръсно лилавеещ цвят, който нося често откакто го имам. Избрах него измежду всички любими, защото тази пролет почти всяка марка имаше такъв подобен цвят в колекцията си, а и на мен много ми допадат тези лилави тонове. На пролетната светлина е още по-красив ;)

2. Задължителен цвят червило за пролетта?

Това червило го харесвам само заради цвета. Този цвят, като го видя, дали ще е гланц или червило, веднага съм готова да го купя. Представлява неутрално розово с лек прасковен намек 

Сега ще ви споделя лекото си разочарование от стейна на L'oreal. Страхотно е, че има дрогерийна марка, която предлага този тип продукти на сравнително достъпна цена, защото все пак 20лв не са малко за едно червило.

Чудесна издръжливост, ако не ядете и пиете- близо седем часа, като след петият гланцовият ефект, беше изчезнал. Ако ям веднага изчезва от устните ми, а ако пия постепенно пада и то най-вече гланца.
Проблема ми с този продукт е, че ужасно изсушава устните мир особено, ако го нося ежедневно. Затова аз си го слагам периодично и все пак ми е нужно добра подготовка на устните и след него грижа. А пък желанието ми е всеки ден да си слагам от него, заради цвета.


3. Любима дреха през пролетта?
Снимка в Париж с любимият шлифер ^^

Шлиферът ми безспорно, на който тази година му проличаха трите години безспирно носене през есента и пролетта. Тъжно ми е, че ще се разделям с него и вероятно ще му търся заместител :(
4. Любими аксесоари за пролетта?

Много му се чудех на този въпрос и избрах най-любимата ми гривна. Някак е съчетала в себе си тип древно гръцки или римски гривни, от онези, които са носели жените, ако се сещате и има нещо много фейско с тези пеперуди :дд

5. Любимо цвете?

                                                                        Люляк 



6. Кой пролетен тренд харесваш най- много?
Обожавам в момента тези ризи, които са без ръкави!
















7. Любим парфюм за пролетта?

Ах, ами нямам. 

9. Планове за тази пролет?
Да уча, за да си вкарам успеха в релси и да се стегна за летният сезон. Полагам усилия и за двете тези дни :д
А пък иначе се радвам на хубавото време, защото обичам пролетта <3

Благодаря на Ида и Веси за поканите :)

8 коментара

  1. Гривната и лакът много ми харесват! Парижки пост предвиждаш ли? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много интересна публикация. Особено много ми харесаха лака и гривната. Относно гланца на Лореал, аз в момента го използвам много усилено и забелязвам лекичко изсушаване, справям се с този проблем като преди лягане слагам един много, ама много дебел слой балсам и ако го правя редовно, мога да нося каквото си поискам без да се притеснявам от прекалено сушене.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мдам и аз нанасям голям слой от балсама на Nuxe вечер преди гланца и след. Имаче прави наистина на нищо устните. Не ми харесва тоя факт и това. Обичам червилата ми да са трайни, но да не влияят зел на устните, кпето пък е доста тясно свързано с фактора изсушаване :) но има и хубави и лоши попадения нали така ;)

      Изтриване
  3. Невероятна гривна, луда съм по такива бижута!
    И ти желая още много снимки в Париж! <3

    ОтговорИзтриване
  4. Отговори
    1. Да и ми съруваше само три лева. Това е една от хубавите ми сделки на намаление ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!