OPI The Muppets mini nail lacquers

Обичам, обичам OPI ! :)
Щастлива съм, че най-сетне открих магазинче, където има само тези лакове. Вече ще мога да се сдобивам с минита и ще имам голям избор от цветове. Струва ми се, че и цените са малко по-ниски, но за момента си се наслаждавам на новата придобивка и съм си забранила да купувам нови лакове поне няколко месеца :)





В мини комплекта на лаковете от The Muppets collection се предлагат мини варианти на Designer... De better!, Excuse Moi!, Warm and Fozzie, Wocka Wocka!
Изненадващо открих, че в моят комплект по погрешка е сложен не червеният цвят Wocka Wocka!, а някакъв друг, и вместо червен цвят имам тъмно към черно лилаво.
Не се върнах да го сменя, защото всъщност цветът ми допада повече от червеният. 


Warm and Fozzie е бронзов глитър, който е доста впечатляващ. На изкуствена светлина е още по страхотен. За съжаление започва да се бели бързо и то не точно по целият нокът, а връхчетата. Би ми се искало да е по дълготраен и да изпъква повече на бялата ми кожа :)
Специално на мен повече ми допада върху тъмен лак, като този от комплекта.

Designer... De better! е един от любимите ми цветове от комплекта и на OPI. На пръв поглед за мен беше просто бронзово-сребрист цвят с малко блестящи частички. На ноктите създава ефект все едно сте със фолио. Отнесох толкова много комплименти за него. Издържа три дена без да се обели и накрая аз го изтрих с лакочистител и падна малко трудно. Силно съм впеачатлена от него и смятам да купя в пълен вариант.

Excuse Moi! е розов глитър. Не знам дали бих го носила много, но все пак е впечатляващ. Някак много детски ми е. В добрият смисъл го казвам. Поради тази причина го подарих на сестра ми.

Тъмно лилавият цвят сложен по погрешка все още не съм се наканила да издиря кой е, но е страхотен. Представям си маникюр с него включващ златни частички по края на нокътя. Нещо, като лимитираният златен топ на OPI от коледната им колекция :)

На първите два са им нужни три пласта, за да покрият добре и цвета да е плътен. Погрешмо сложеният е много наситен и би могъл да се носи на един малко по-плътен и дебел пласт.

П. С. Утре ще кача и снимки на цветовете ;)





7 коментара

  1. красиви цветове са :)харесах си червения глитър и златистото! на каква цена се предлагаха?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. 32 лв е комплектчето :) А розовият глитър ще го покажа малко по-късно.Просто неговите снимки липсват

      Изтриване
  2. Откъде и колко излиза целият комплект?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами аз съм от Варна и тук продават OPI и по-специално такива комлектчета в "Делфин" на центъра. Коплекта е 32лв, воето е доста изгодно, въпреки че лаковете са по 5мл. Един лак на марката в пълен размер е 20мл, но тези стигат за доста намазвания :)

      Изтриване
  3. Цветовете са прекрасни! Червебият глитър е тоолкова красив! <33

    Андреа
    http://www.rosychicc.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! Първо да ти кажа, че много харесвам блого ти и го чета с интерес.
      За лакчетатар всичките са хубави, само дето трудна се свалят. Розовият го пробвам отново тия дни :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!