NUXE: Reve de Miel Lip moisurizing stick VS Lip Balm

Здравейте!

Идват студени дни и предполагам вече повечето от вас си набавят необходимите им разкрасителни продукти за дните, които никак не щадят лицата ни. С моята кожа се радвам, че вече няма да търпя мазното си лице и порите ми най-сетне ще са във форма :)
Обаче устните са ми голям приоритет и дори през топлите дни държа да са хидратирани и подхранени. Ако някой ме попита кой козметичен продукт съм използвала най-много и никога не съм оставяла през години, отговора ми ще е стикове за устни и балсами. Наистина никога не оставам без един в джоба или чантата. 

Хич не се зачудих, като го видях на щанда на Nuxe. Веднага го грабнах. Искам го от преди две години, след като изчетох статия за марката и разгледах сайта им. После чух хиляди хвалби за него. В аптеката, която пазарувам все го нямаше и понеже там имат чести намаления ми се струваше, че няма да го заредят, докато не разпродадат намалените продукти. Голям късмет беше, че го видях, защото бе последният. Явно наистина е хит и има защо. Това е единствения балсам, който държи толкова дълго устните ми подхранени. Доста е гъст и стои с матов финиш. Друг плюс е, че е икономичен. Чудесна основа е и за червила, като не оказва влияние на цвета им. Съветвам ви, ако му се чудите, да не се чудите дълго, а да си го вземете. Страхотен е нямам думи! Цена: около 20 и нещо. В нашата аптека и той беше намален и ми излезе за 18.75 лв.


За съжаление това стикче не е хич УаУ, като балсама. Точно обратното.  Няма мазно усещане при нанасянето, но изчезва за секунди от устните, като не ги оставя достатъчно хидратирани и трябва да се повтаря нанасянето често. Забелязала съм поне при моите устни, че точно такива продукти, които хидратират кратко, ги карат да изсъхват повече и да се спаружват. Не бих го взела отново. Стиковете на Nivea са ми любими и хиляди пъти по-добри. Цена: аз го взех за 11 лв, които хич не са оправдани.

Мириса и на балсама и стика на мен ми напомня на любимите ми таблетки за смучене Прополки :Д Супер много ми харесва, но на повечето хора не допада. Миришат на мед и грейпфрут :)

3 коментара

  1. Значи направих добре, че все пак взех бурканчето. Наистина е най-подхранващият балсам, който някога съм ползвала. Жалко само, че се зарибих и сега съм обречена да плащам по 20 лв. за балсам за устни :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз балсама го купих с очакването да е същото качество, като исках да взема балсама, но понеже го нямаше и взех него. Ох и аз се зарибих, като тебе, но сигурно ще си остана само с него, като балсам, което не го отчитам, като голямо разорение. Лошото е, че имам и други за използване в немалки разфасофки.

      Изтриване
    2. Стика исках да кажа в началото ;d

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!