*Freeman* маски [ревю]

Здравейте!

Открих тази марка, след като гледах клипче на Michelle Phan. Там тя използваше маската с краставица преди грима си. Всъщност опаковката ме заинтригува да си призная :)
Разбрах, че я има маската в ДМ и веднага я затърсих. Мисля, че всеки би погледнал тези красиви опаковки, но в този ДМ, от който си купих продуктите на Freeman, те бяха забити в земята и доста трудно ги открих. Но беше голямо щастие :Д

И такаа.. първо си взех маската с краставица и скрабта с кайсия.
Ще започна със скрабта. Доста е нежна към кожата. Частичките вътре на са толкова големи и груби. След употребата и лицето не е сухо, а мекичко :) За суха кожа е идеална, но за мазна, като моята също става, но лично аз си предпочитам изсушаващите и грубите.

Маската с краставица е добро решение отново за сухи кожи. Хидратира и освежава кожата. Аз си я ползвам преди грим и когато не съм спала и имам нужда кожата ми да изглежда освежена. Да ви кажа наистина прави този номер. След безсънна нощ си я направих и после получих комплимент, че кожата ми изглеждала много добре, а единственото друго което и бях сложила беше тоник и коректор под очите. Ако сте с мазна кожа имайте предвид, че е хубаво след нея да използвате нещо изсушаващо.

За накрая оставям най-най-голямото откритие...маската с авокадо и овесени ядки. Спомням си за първи път, като я опитах. Беше почивен ден и си стоях вкъщи. Единствено я измих и после цял ден порите ми си седяха стегнати и лицето не се омазни . Последно, след като я използвах носих фон дьо тен и порите ми, въпреки това не са замърсени и действието на маската се вижда. Определено ще я купувам отново и отново. Ползвам я два пъти седмично. Горещо я препоръчвам на тези от вас, които страдат от акне и черни точки.

От ляво на дясно: маската с краставица, скрабта с кайсия и маската с авокадо и овесени ядки

Линк към сайта на Freeman да разгледате какви други интересни неща продават, а при нас не съм виждала. Дано скоро и ние да можем да ги опитаме!


9 коментара

  1. Каква е цената на маските? Заинтригува ме! :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз съм голяма фенка на Freeman. Ползвам 2-те маски от години. Скраба скоро не съм го купувала, но мисля да поправя грешката :D

    ОтговорИзтриване
  3. имам само скрабта с кайсия, но определено ще си взема и тези които си показала

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина ме заинтригува маската с авокадо и овесени ядки. Благодаря за публикацията!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е добра, особено за парите си. Не е променила действиеъо си. Успешно премахва горната част на черните точки и свива порите :)

      Изтриване
  5. Маската с авокадо ми е любимааа! Трябва да пробвам и другите продукти от серията!
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!