С кои продукти ще запомня това лято


Офциално започва септември и за мен дори последните две седмици на август се превърнаха в есен, затова бързам да споделя с вас няколко продукта, които преоткрих към края на лятото. Тъй като август мина неусетно за мен съм решила да ви ги представя в публикация любимците си, а не видео 😉.



От скоро съм голям фен на каналът Jeremy Fragrance и неусетно след няколко видеа реших да дам шанса на един парфюм, който той хвали. Търсех си нещо лятно и свежо. Dolce & Gabbana Light Blue ме спечели с изявеният си цитрусов аромат! За пръв път съм впечатлена от парфюм, който не е сладък и с тежък и наситен аромат. Лятото ми идват в повече сладките летни парфюми и затова избягвам да ги нося. За сега с Chanel Madmoiselle се справях чудесно, но това лято реших да разнообразя. Dolce & Gabbana Light Blue ми напомня и на първият ми парфюм в живота Moschino Funny!, който също бих определила като супер свеж и подходящ за лятото. Взех си Light Blue в малък размер удобен за чантата, за да го нося с мени подновявам, когато е нужно!



BB кремът на Missha пък тотално преобърна представите ми за този тип продукти! Напълно подхожда на вкусът ми в момента за по-лека база, но все пак има покривност и мога да разчитам на него в дните, когато кожата ми не е в най-доброто си състояние.  И този продукт имам в малък вариант удобен за пътуване. Аз съм пестелива с този тип продукти и дори бих казала, че пак ще си взема в малката опаковка. Цветът 21 е леко сивкав , което мен не ме притеснява, защото сложа ли пудра и слегне ли на кожата ми, не личи и по-късно, като добавя още продукти изглежда напълно подходящ за моят тен. Страхотен продукт, който наистина си заслужава да бъде опитам заради всички похвали! Постоянно получавам похвали за кожата ми, когато го нося!



Промених малко мнението си за моливите за вежди благодарение не Catrice Slim Matic! Продължавам да съм си фен на любимите гелове за вежди и в някои дни разнообразявам или комбинирам с този молив, защото се получава перфектната трайна комбинация. Catrice Slim Matic може да не е икономичен, ако се изпозлва всеки ден, но цената му не е прекалено висока, затова аз лично се запасявам с няколко бройки. По това време миналата година преоткрих моливите за вежди, затова нямаше как да не го включа!



Нямаше как да не пропусна и продуктите за коса. Слабост са ми в момента, а още по-голяма слабост са ми маските за коса. Тествах по препоръка на Зорница на Apivita с хиалуронова киселина и това е маската, която използвам все по-често и вече е част от рутината ми. Косата ми я абсорбира много бързо и след това къдриците са супер дефинирани и живи! Заслужава и отделно ревю!



Имах период на почивка от мицеларните води, обаче веднага щом при мен пристигна Nuxe Very Rose отворих и беше моментна любов. След това имах тестери на мицеларните води от La Roche Posay и сега отново използвам активно тази от серията Effaclar.  Изпозлвам мицеларната вода като основна стъпка в почистването на грима ми и въпреки че тествам и други продукти след време пак се връщам към любимите си!

 

Това бяха продуктите, които ме впечатлиха през псоледните летни дни! Лято 2020 опредлено бе различно и го казвам с положителна нагласа за следващото и нямам търпение за моите еснни открития 😇 А, вие с кои продукти ще запомните летните дни?

 

*Статията е в партньорство с Notino


Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!