ТОП 3 продукта на Revlon // Current favorites

 

Както писах в един от скорошните ми постове.. Дрогерийните марки ме печелят много в момента. Като един доволен клиент и днес продължавам с една моя любима марка, от която не бях опитвала напоследък неща. Всъщност съм голям късметлия с откритията си от нея, защото ги нося ежедневно :)
Започвам с горещите попълнения, а именно тяхната версия на течно матово червило. Между другото съм на път да съставя топ пет на подобни продукти, така че stay tunned. Единият от тази класация е именно цвета Devotion от Revlon. Обожавам го!
Devotion
Формулата е много различна от всичко опитано, което ме кара да ги отбелязвам, като още по-горещ продукт. Понеже са от HD серията на марката, са взели познатият аромат на ягодов сладолед. Ах, детски спомени! 
Passion
Та, консистенцията бих я оприличила на по-кремообразна. Като гъст крем и за съжаление оставя следи. Не е от матовите червила, които се сливат с устните ви и няма нужда да мислите при целувки и други подобни ситуации, в които ще оставите отпечатък от цвета. Финиша е по-скоро сатенен, тоест не напълно матов. Като цяло обаче се нанасят с лекота. Нямам проблеми с пластовете. Нямат нужда и от молив. А, това с молива допълнение на матово течно червило хич не го приемам. Който си го спазва, въпрос на вкус, но за мен това е недопустимо.
Дали пресушават? Съвсем леко. Даже като цяло това, че не изсъхват напълно и са с тази пухкава консистенция ги прави доста приятни за носене. Трайни са, на пук на очакваният ми с това отпечатване. Изчезват равномерно. Дори червеното. Само не ми харесва, че понякога остатъчният цвят в края на деня се е впил в линиите на устните. Като цяло интересен продукт. Аз съм фен на Devotion!
По някаква странна причина не бях опитвала линията Nearly NAKED. Преди време много се тръбеше за фдт-на, който подобно на ColorStay си нямаше помпичка. Спомням си как Missglamorazzi хвалеше пудрата и когато човек с мазна кожа изкаже хубаво мнение за нещо подобно, помня ;) Няма да лъжа не съм фен на пудрите. Обожавам прахообразните, но компактна не беше превземала сърцето ми, като тази. Много ми харесва!
Финна е и цвета е точно за мен. 01 Ivory е най-светлият от малко бедният им асортимент на конкретно тази линия. Едва между три цвята може да се избира. 
Самата пудра е много лека и супер естествено стои. Дори за зоната под очите я харесвам. Въобще не стои тежко и забележимо на лицето. 
Не ми допада само опаковката. Голяма е заради трампончето. При първотои отваряне на пудрата бях въодушевена и веднага се намазах с това тампонче. Не се получи задоволително покритие и пудрата не ми допадна в него момент. Отне ми седмица, докато се навия да потопя четка и преоткрия, че не седи ужасно.
Нека се върнем на една стара класика в нова форма. Revlon благодарности за помпичката на ColorStay. След всичките молби по цял свят, те смениха опаковката на този продукт. Имаме и друг напредък. Преди пет години, когато си го избирах по нашенските стелажи липсваше цвета Buff, който е най-светлият. Много промени и все в положителна насока. 
А, да.. смениха и формулата. Ще си кажете какво пък помня аз от преди пет години. Това бе първият закупен фдт от мен, ever! Така че помня всичко изпитано с него, защото като първи мой опитвах всичко с него. Много добре си спомням досадната опаковка и как исках да извадя малко, за да не пилея продукта. Също си спомням, че беше гъст и покривен, затова и търсех малко количество борейки се за най-естествен вид. Освен това съхнеше за секунди. Аз действах бързо с ръцете, а сутрин, когато не ми се занимаваше го смесвах с крема ми за лице и воала пудреният, тежък ефект се ретушираше.

Сега подновият Revlon ColorStay няма тези минуси. Доста по течен е, мога да си дам достатъчно време за преливане. Да, все още е толкова покривен и прекаля ли стои малко пудрено. Този път обаче ще споделя, че нанеса ли го с вълшебната гъбичка Beauty Blender подобни проблеми нямам. Предполагам знаете, че хубавото на гъбката е, че отнема излишното колиство. С нея резултатът е мечта! Ако нанеса с четка предпочитам да си спестя пудрата. 
Финиша е матов, а Buff е точно моят цвят. Май стана старата-нова любов ColorStay ;)
На снимката съм с ColorStay Buff, Nearly NAKED 01 и Ultra HD matte Devotion.
В сряда темата в канала ще е отново марката. Останете на линия ;)

*PR Samples



G I V E A W A Y!
Трите продукта от снимката са награда в тази игра. Може да се регистрирате чрез приложението Rafflecopter, където са описани и правилата.
Играта стартира днес 05.11.2016г. и завършва на 13.11.2016г. в 12:00 часа. 
Когато изтегля победителят ще го обявя във Facebook страничката на Murfeishun и в края на този пост. 

Успех на всички!
a Rafflecopter giveaway


Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!