Burgundy Fall | Есенно вдъхновение в грима

Тотално съм завладяна от тези есенни тонове и реших да напиша общ пост на ружа Pinstripe от TheBalm и червилото H&M Victoriana. Така и така особено за вторият продукт постоянно получавам запитвания, а първият е доста мечтан руж. В тази категория постоянно трупам продукти и даже като цяло ми е останал един мечтан в листа с желания, ама се моля да поизчака времето си, че ще завещавам ружове ;ддд
След толкова години на опити на какви ли не неща съм малко по-склонна да избирам продукти, чието качество е с предимство пред останалите ми. Като например ружовете на TheBalm. Имам още два техни, от които вярно единият е в малък размер и странно точно него  супер много го ползвам и няма свършване. Даже като се замисля май всяко лято го вадя и свърши ли лятото прибирам. Интересно, как не ми е омръзнал. За Swiss Dot става въпрос.

Сега по същество за красивият Pinstripe, за който мисля от миналата зимата. Следвам принципа, ако нещо го мисля много, трябва да е мое ;д
Хайде стига отклонения. Цвета е невероятен! Аз разбира се много ясно изкарвам студената му страна. Подобен тип цветове ги намирам за самодостатъчни си. Сякаш оптически прибират лицето без намесата на контур. На снимката съм само с ружа ( в зоната на бузките) и е доста светло, а забележете как се откроява.
Имам една трудност с този руж. Когато ви показах Lace и Swiss Dot, отбелязах силната пигментация на тези продукти. Просто е убийствена. Пак продължавам в същият дух и загребвам внимателно от ружа. Даже направо само потапям леко, изтупвам и разпределям по ябълките на двете бузи. Не потапям пак!
Просто е супер, супер, супер пигментиран и с най-слабо ловящите ми четки пак понякога прекалявам. В случаят и цвета спомага за толкова драматичния ефект.
Pinstripe се различава от другите два, които имам с финия си блясък. В линията InStain, от която е ружа, присъстват главно матови цветове, но този са го решили с блясък. Затова аз не добавям хайлайтър, когато нося него. Както виждате непретенциозен продукт от към подкрепящи продукти, но пък много взискателен при нанасяне ;)


Ами такива са си ружовете на TheBalm. От друга страна седят, като непокътнати цял ден. Препоръчвам ги много, обаче знайте и че са много пигментирани и може да изплашат по-неопитните в грима.
Още нещо интересно. Оказва се, че Pinstripe прилича погледнат в опаковката на два други мои ружа. Сега съм си ги сложила трите на видимо място и ги редувам. Най-близък е до NARS Sin.
От ляво на дясно: Pinstripe, NARS Sin и H&M Victoriana.  В левият ъгъл под тях е UNE ружа.
Остана да разкажа за червилото. То се казва Victoriana и е от грим линията на H&M. Много хубав есенен цвят с повече лилави тонове в него. На хора със зелени очи би седял жестоко! Не знам дали се вижда как точно този нюанс вади и в моите очи.
Тъй като имам още едно червило на марката, ще отбележа, че това го нося повече и май черната му капачка подсказва, че е от матовата серия, защото няма капчица блясък във Victoriana. Обаче е толкова трайно.
Това бяха моите есенни вдъхновения. Ако имате опит с продуктите, ще се радвам да споделите мнение ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!