Актуални любимци от дрогерията

Чудех се как да събера сили за няколко отделни ревюта, защото продуктите, които ще ви представя днес ги считам за наистина големи мои попадения и мисля, че заслужават да им се обърне по отделно внимание на всеки. Чакат ме обаче купища още незавършени постове, затова реших да събера на едно място тематично нещата. Че в дрогерията има големи съкровища през последните години, отдавна е факт! Понякога и аз се чудя сама на себе си защо още залитам по-високият клас, но пусто му блогърско любопитство, не ме оставя ;дд
Започваме по ред на номерата или снимките в случая. Малко страдам, че за този продукт не мога да ви кажа: "Бягайте до близката дрогерия!".. Просто, защото по щандовете на марката у нас го няма. Но пък ако за вас онлайн пазаруването не е непозната материя, ще се зарадвате, че в enzo.bg и parfimo.bg този озаряващ коректор е наличен.
Като става дума за озаряване, този продукт е голямо попадение, според мен. Много фин му е блясъкът, затова го предпочитам за дните, когато съм се наспала и не търся покривност за околоочната зона. Понякога го комбинирам и с покривни коректори, но в общият случай на мен ми е достатъчен и самостоятелно. От известно време бях позабравила любовта си към подобни продукти, но ето че е факт колко много коректора от серията на Rimmel Match Perefction ми харесва. И в случай, че още му се чудите или сте на бюджет, мисля да вмъкна колко повече го предпочитам пред писалката на MAC.
Rimmel Match Perefction в нюанс Ivory е достатъчно светъл за моята светла кожа дори и в бледият ми период. Подтона му е жълт, което на мен ми харесва точно за озаряване на зоната под очите :)
А, това е любимата ми спирала в момента! Ида ми проглуши ушите от похвали за Essence I love extreme lashes! и бе права. Аз по принцип следя откакто Мери я похвали няколко години назад как хората все я опитват и харесват, обаче съм с големи резерви към спиралите на бранда, тъй като винаги са се размазвали драматично при мен. С малка въздишка ще ви уведомя, че връщайки се в моята родна Варна и това се случи. На няколко пъти усещам как се е леко размазала, но щом продължавам да си държа на нея е ясно, че това е преодолим минус за мен. И все пак да си знаете по този параграф как се справя ;)
Четката е отново от любимите ми силиконови. Доста наподобява на една стара любима от Bourjois и на още една спирала, която възнамерявам да запазя в тайна преди да опитам.
Формулата бе леко по-течна в началото и ме затрудни с множество зацапвания. Щом минах този период се заобичахме и така вече два месеца :)
И сега малка порция продукти за устни, защото при мен никога не са достатъчни :)
Започвам с едно не точно класическо червило, което е от серията на Max Factor посветена на Мерилин Монро. Серията е лимитирана, затова в случай, че ви допадне червилото, което ще ви покажа... Добра идея е да побързате да го намерите ;)
04 Marylin cabernet ме изненада с аромата си на Фанта супер много, защото съм имала червило на Макс Фактор, което имаше класическият мирис на червилата от едно време, ако така мога да се изразя. Явно се се постарали за детайлите с лимитираните продукти. Между другото изненадаха ме с тази си идея.
Червилото не е в духа на лятото биха казали някои. За мен червеното винаги си е на мода и го харесвам страшно много под всякакви нюанси. 04 Marylin cabernet е балсаместо червено, което ми харесва и самостоятелно, но не бих отказала да сложа молив под него. Има и лек шимър, който го прави още по-бляскаво. Супер дълго време се задържа на устните между другото!
Откакто пък имам матовият крем на сръбската марка Aura не съм спирала да го нося и да му се наслаждавам на цвета Ring a bell. На снимката по-нагоре, на която демонстрирам спиралата, съм нанесла точно него на устните.
Луда съм по новата мода за течните матови червила, а това ми единственият за сега бюджетен любимец. Малко бавно изсъхва в сравнение с другите, които съм опитвала. Доста е течно и леко. Апликатора му е удобен и не знам какво повече да добавя освен, че си е издръжливо. Напоследък просто много ме питата за него и имам чувството, че не спирам да го хваля, затова не искам да се повтарям и да съм досадна ;) 
И преминавам на последният продукт, който е и последният, който си купих на KIKO, докато все още бях в Испания. Бързо обикнах марката и сега много ми липсва.
Те бяха пуснали страхотно намаление, както винаги на стари лимитирани колекции и понеже любимата ми Fleur похвали очната линия Out of Bounds, реших да я опитам и аз.
Тази очна линия се нарежда сред любимите ми писалки, тъй като апликатора е много удобен и никога не се е размазвала при мен. Направо е бетон! Иска ми се да малко по-наситена. Просто понякога на някои участъци се налага да я повтарям, защото седи по-прозрачна. 
Нека кажа и няколко думи за стилната и опаковка в златисто. Прилича ми доста повече на продукт от високият клас. Отново добра работа KIKO!



Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!