The Body Shop

The Body Shop Argan Oil моя поглед

петък, март 25, 2016 *murfeishun* 0 Comments


Обожавам маслата на The Body Shop! Те са наистина малка глезотия, ако съдим цената им, но реално си ги използвам винаги до край и с удоволствие, така че за подобен продукт съм готова да дам малко повече. Не вярвах до преди седмици, че те често правят големи намаления. Но е така и фактически скъпата ми глезотия може да е по-приемлива при подобни находки.
Серията с арган съм я подценила много тази зима, когато за пръв път я подуших. Не ми хареса. Ама никак. 
Признавам закупих си двата продукта, защото първо имах нужда и познавайки се колко обичам тези масла бях склонна да ги закупя намалени :)
Чак у дома след първата проба установих колко ми харесва аромата. Много е отпускащ и релаксиращ. Улавя се и нещо сладникаво в него, което по принцип аз търся във всякакви парфюми и продукти за тяло. Според мен не ми е харесал особено при първата среща, понеже е от тези аромати, които разгръщат потенциала си след като се докоснат до кожата.
За маслото.. Някак по-кремообразно е от предходните, които съм пробвала. Отново фантастична хидратация и траен аромат!
Консистенцията на скраба обаче не ми е най-любимата. Наподобява тази на малиновия. Ефикасно ексфолира, ако се постарая малко повече да го втрия с ръцете. Определено харесвам нещо по-абразивно и гъсто, като тези на Рефан. Но заради аромата няма да го използвам с нежелание до край :)
Това е моя опит със серията "Арган" на The Body Shop. Според мен популярна с причина ;) Ако сте фенове на маслата и марката си заслужава да я разгледате!

Можете да погледнете

0 comments:

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!