Шербет за тяло с грейпфрут | The Body Shop

Писала ли съм скоро за продукт за тяло.. Е, мисля, че не, а имам да споделям :) Обаче преди да седна и отворя Blogger. почнах да търся как се превежда на български думата sorbet. Излезе ми вариант шербет и сорбе и аз харесах първото заради нестандартното си звучене :дд

Ще ви разказа за шербета за тяло на The Body Shop. По мое мнение продукта е уникален с консистенцията си и лично аз не съм опитвала/срещала нещо подобно от друга марка.
 Нека да започна с единствения недостатък. Не знам дали е само при мен, но капачката често се отваря сама и въпреки че се старая да чуя звука 'щрак', когато я затварям, отново се случва. Дали съм попаднала на дефектна опаковка и съм извадила късата клечка не знам :д
Още малко за опаковката, която е стандартна тубичка и аз намирам за много удобна и хигиенична, Плюс е, че е прозрачна и се вижда колко продукта е изразходен.
Както казах консистенцията е нестандартна. Прилича наистина на сорбе/шербет. Леко е лепкава и е странна на усещане, като се разпределя по тялото. После става някак фина и течна или по-скоро усещам един лек охлаждащ ефект и продукта попива много бързо. Звучи много объркано, но това е най-близкото описание на усещането при нанасянето на този продукт за кожа.
Знаете, че съм голям фен на трайността на аромата на маслата на марката. Понеже този продукт е лек, си мислех, че няма да е траен аромата. За мое щастие се оказа обратното на очакванията ми и бих казала, че не е толкова трайно, като на маслата, но отново е с завидна трайност в сравнение с доста сходни продукти на пазара.
Много подходящ продукт за лятото, защото не утежнява кожата и хидратира достатъчно. Май моята кожа е пристрастена към тези продукти на The Body Shop. Освен това наистина мирише на грейпфрут. Не е сладка миризма, а много реално имитира аромата на този плод.

За край ще спомена, че поръчах моето сорбе от този сайт в България предлагащ марката и мога да ги похваля колко бързо се отзоваха и поръчката ми бе при мен още на другия ден в желания офис на Еконт :)


Количество: 200мл

Цена: 20-21лв
Можете да намерите: онлайн

1 коментар

  1. Да, напълно :)) Аз пък съм фен на серията с праскова. Този аромат обаче много ми харесва също ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!